Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 16. bölüm fragmanı; Nazlı, Ali’ye aşık olduğunu anlıyor!

Mucize Doktor 16. bölüm fragmanı; Nazlı, Ali’ye aşık olduğunu anlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Mucize Doktor dizisinde 16.yeni bölüm 26 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. 2019 yılına damga vuran yapım, bu yılın son bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Ocak ayının başlarında dizinin yayınlanmama ihtimali yüksek. Şirketlerin reklam bütçelerini Ocak ayı başında yapmaları nedeniyle 2-3 hafta boyunca dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmaması durumu geçen yıllarda da yaşanmıştı.

Mucize Doktor dizisinin 16. yeni bölümünde Ali Vefa ile Nazlı ilişkisinin nereye gideceği merakı var. Ali, Nazlı’dan çok söz ediyor. Onu gördüğünde ne yapacağını bilemeyen Ali Vefa’ya garip davranan Nazlı, neden böyle yapıyor, işte bu sorunun yanıtı merak edilecek.

Açelya da Nazlı’ya “Kendine bi sor bakalım, benim Ali ile aramda ne oluyor” şeklindeki sözleri ve Nazlı’nın bir arkadaşının Ali’den hoşlandığını ifade etmesi dikkat çekecek.

Nazlı, Ali Vefa’ya aşık olmaya başladığını anlayacak. 16.yeni bölüm izleyiciler üzerinde Nazlı ve Ali ilişkisi noktasında bir hayli etkili olacak.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran Mucize Doktor dizisi 26 Aralık Perşembe akşamı 16.bölümü ile ekrana geliyor.