Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Vefa büyük mücadelesi!

Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Vefa büyük mücadelesi!

tarafından ker_def

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” 3. bölümüyle 26 Eylül Çarşamba akşamı yine kalpleri kazandı… Ali Vefa’nın mucize çözümleri, Ferman’ın artık Ali Vefa’yı savunmaya başlaması, hatta onunla iletişim kurarak gönlünü alması izleyicileri mutlu etti. Nazlı – Ali Vefa sahneleri ayrı bir tat katarken, savant sendromlu Doktor Ali’nin yanlış anlamaları da diziye fark katmakta. Tohum Otizm Vakfı ile MF Yapım’ın işbirliğinde hazırlanan dizide otizmli bireylerle ilgili verilen mesajlar da bir hayli dikkat çekici olmakta…

3 Ekim Perşembe akşamı Mucize Doktor dizisinin 4. bölümü ekranda yerini alacak. Neler olacağı ile ilgili ilk bilgiler de fragman ile paylaşıldı. Nazlı ve Ali Vefa’nın şehir dışından karaciğer nakli için organı almaya gitmesi, sonrasında Ali Vefa’nın organın ölmemesi için ortaya koyduğu çaba ekrana yansıyacak. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Peki 3.bölümde neler yaşanmıştı?

Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Ali acı bir ders alır ve ihanete uğradığını hisseder.

Genç bir çiftin doğmamış çocukları hakkında verecekleri karar hastanede hukuki bir savaş başlatır ve kurulu ikiye böler.

Zaman süratle daralırken Ferman’la Beliz aşılmaz bir uçurumun eşiğine gelirler.