Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde kavgalarla anılacak yeni dönem!

Mucize Doktor dizisinde kavgalarla anılacak yeni dönem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 26.yeni bölümü 12 Mart akşamı yine farkını sergileyecek. Dizide çatışmaların arttığı bir dönem başlıyor… Bu yeni dönemde dizinin farklı karakterlerinin birbirleri ile rekabetine şahit olacaksınız.

Mucize Doktor dizisinde kavgalar dönemi 26.bölümde kendini daha da çok hissettirecek. Geçen hafta Adil bey, Kıvılcım’ı sözleşmeye aykırı davrandığı için işten çıkartmıştı. Kıvılcım’ın bu işin peşini bırakmayacağı kesin. En büyük kavga Kıvılcım ile Adil arasında yaşanacak gibi duruyor.

Mucize Doktor dizisinde kavgalarla anılacak yeni dönem! 10

İkinci büyük kavganın adresi ise Tanju ile Ali Vefa – Nazlı çifti… İkilinin ilişkisini anlayan Tanju ortalığı ayağa kaldıracak.

Mucize Doktor dizisinde kavgalarla anılacak yeni dönem! 11

Bir diğer çatışma alanı ise Merve Dizdar’ın canlandırdığı Damla ile Nazlı arasındaki mesleki yarış olacak. Damla’nın büyük hırsının Nazlı’ya nasıl sorunlar yaşatacağı merakla beklenecek. Peki dizinin 26. bölümünde başka neler izleyeceğiz? İşte detaylar:

Mucize Doktor dizisinde kavgalarla anılacak yeni dönem! 12

Ali – Nazlı ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık
ipleri eline alır.

Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır.

Mucize Doktor dizisinde kavgalarla anılacak yeni dönem! 13

Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.