Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine Zerrin Tekindor geliyor! Bakın kimi oynayacak?

Mucize Doktor dizisine Zerrin Tekindor geliyor! Bakın kimi oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisine usta oyuncu Zerrin Tekindor dahil oluyor. Geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan ve büyük ilgi gören dizi, ikinci sezonunda da yine beğenilerek izleniyor. Dizinin kadrosu kadar konusu da dikkat çekiyor. Her hafta başka bir heyecanın yaşandığı diziye, yeni sezonda yeni isimlerin katılması da dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sezon Kıvılcım karakterini oynayan Özge Özder’in ayrılması eleştirilere sebep olmuş, ardından Merve Dizdar’ın da diziden ayrılması şaşkınlık yaratmıştı. Sonrasında yeni sezonda Seda Bakan diziye dahil olmuş ama kısa bir süre önce onun da ayrıldığı öğrenilmişti.

Arka arkaya gelen bu ayrılık haberleri ile birlikte diziye Ezgi Asaroğlu’nun katılması ile sürpriz bir gelişmeyi de beraberinde getirmişti. Taner Ölmez’in oynadığı Ali Vefa ve Nazlı ayrılırken, Ezgi Asaroğlu’nun oynadığı Ezo’nun da Ali Vefa’nın komşusu olarak diziye dahil olması heyecanlı gelişmeleri de beraberinde getiriyor.

İlginç bir karakter olan Ezo ile Ali Vefa arasında bir arkadaşlık gelişirken, durumu uzaktan izleyen Nazlı ise eski sevgilisini için için kıskanıyor. Ali Vefa, Ezo’nun arkadaşı olmaya karar verirken, diziye katılacak yeni isim ile birlikte Ezo ve Ali Vefa’nın ilişkilerinin gidişatı da merak konusu olacak!

Mucize Doktor dizisine Zerrin Tekindor geliyor! Bakın kimi oynayacak? 7

Zira usta oyuncu Zerrin Tekindor, dizide Ezgi Asaroğlu’nun hayat verdiği Ezo’nun annesini oynayacak. Vuslat karakteri ile dizide ilginç gelişmeler yaşanacak. Peki kim bu Vuslat? Vuslat; asil ve soğuk bir kadın olmanın yanı sıra Ezo’yu yıllardır uzaktan takip ediyor. Kızının Ali Vefa’yla (Taner Ölmez) arkadaşlık ettiğini öğrendiği gün, Vuslat herkesin hayatının ortasına bomba gibi düşecek.

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı dizide Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Ezgi Asaroğlu, Hazal Türesan, Hakan Kurtaş, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.