Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Açelya’sı Hayal Köseoğlu’nun dizideki ayrılıklarla ilgili cevabı!

Mucize Doktor’un Açelya’sı Hayal Köseoğlu’nun dizideki ayrılıklarla ilgili cevabı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olarak dikkat çekti. Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez, müthiş bir iş başardı. Dizinin tüm oyuncuları ve sette çalışan ekip bir aile gibi oldu. Dizinin bu kadar çok sevilmesinin nedenlerinden birisi de çok uyumlu insanların bir araya gelerek, Türkiye’de yapılmayan bir işi başarıyla gerçekleştirmesi oldu.

Açelya karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu da başarılı performansı ile hep çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programına konuk olan Hayal Köseoğlu’na, dizide yaşanan ayrılıklarla ilgili bir soru geldi.

Dizinin fanları Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder ile, Damla karakterine hayat veren Merve Dizdar’ın yapımdan neden ayrıldığını sordu.

Hayal Köseoğlu, “Bu benim cevap verebileceğim bir şey değil” diyerek herhangi bir yorum yapmak istemedi. Dizide en eğlenceli karakterin Açelya olduğunu da belirten oyuncu, dizinin başarısının altında yatan sebebi şöyle açıkladı: “İyi kast uyumu, ekibin uyumu, senaryo, yapımcı. O çok ince bir şey. Çok başarılı dizilere baktığımız zaman hep o var. Yenilikçi bir şey. ikincisi cast. Yeni bir soluk. Casta baktığınızda aklınıza başka isimler de gelebilirdi. Okuduğunuz zaman ilk başta, başka isimler de düşünebilirdiniz, bu çok klişe olurdu. Cast direktörümüze de tebrik ediyorum. Risk alarak bambaşka, yepyeni bir solukla bir cast kurdu ve castın enerjisi de çok uyumlandı. Yönetmenlerimiz çok iyi, senaristimiz çok iyi. Bence çok iyi bir denge var.”

Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor dizisinin kurulumunun çok iyi bir mühendislik işi olduğunu da sözlerine ekledi.