Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 25 Ocak 2019 Filiz Karadavut olayında flaş gelişme! Hamile olduğu iddiası şoke etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 25 Ocak 2019 Filiz Karadavut olayında flaş gelişme! Hamile olduğu iddiası şoke etti!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programında, 12 yıl önce kaybolan ve eniştesinin ‘Ben öldürdüm’ itirafını yaptığı Filiz Karadavut olayında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor.

Abla Çiğdem’in ısrarla eşi Umut’u savunmasıyla birlikte, öldüğü düşünülen genç kız ile ilgili yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Eniştesinin evden kaçtıktan sonra almaya gittiği Filiz Karadavut, ortadan kaybolmuş ve cesedine ulaşılamamıştı.

Enişte Umut Çakırer’in cinayeti itiraf edip detayları anlatmasına karşın, eşi Çiğdem, eşinin suçsuz olduğu ve baskı altında ifade verdiği iddiasını sürdürürken, yayına katılan Umut Çakırer’in abileri de kardeşlerini savundular.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 25 Ocak 2019 Filiz Karadavut olayında flaş gelişme! Hamile olduğu iddiası şoke etti! 7

Filiz Karadavut’un annesi ve erkek kardeşi, eniştenin Filiz’i öldürdüğüne inanırken, programın canlı yayınına bağlanan tanıklardan da ilginç iddialar gelmeye başladı.

O dönemde Filiz’in okul arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, programa bağlanarak, Filiz’in hamile olduğunu kendisine itiraf ettiğini ileri sürdü.

Bu arada Umut Çakırer’in çalıştığı bölgede, baldızını hamile bıraktığı şeklinde dedikodular yayıldığı da arayan bir kişi tarafından öne sürüldü.

İşte programdaki o ilginç iddialar ve sonrasında yaşananlar: