Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da anne Tülin Ayyıldız ve oğlunun çöp evdeki büyük dramı herkesi şaşkına çevirdi

Müge Anlı’da anne Tülin Ayyıldız ve oğlunun çöp evdeki büyük dramı herkesi şaşkına çevirdi

tarafından ker_def
Hem albay kızı hem albay eşiydi. Evinden bir dram çıktı

Atv’nin reyting rekortmeni Müge Anlı, takside bir torba altınlarını unutan anne ve oğlun peşine düşmüştü. Müge Anlı, anne-oğlu buldu. Altınlarını unutan Teşvikiye’de yaşayan 68 yaşındaki Tülin Ayyıldız ve 43 yaşındaki Tolga Ayyıldız’dı.

Müge Anlı ve ekibi altınları aileye vermek için kapılarını çaldığında inanılmaz olayla karşı karşıya kalındı. Anne-oğul psikolojik rahatsızlık yaşıyordu. Açmadıkları kapı polis eşliğinde açıldı.

İşte o kapının ardından büyük bir dram çıktı. Hem albay kızı hem de albay eşi olan Tülin Ayyıldız’ın çöp evde; oğlu, 12 kedi ve 2 köpekle birlikte yaşama savaşı veriyordu.

Anne-oğul ambulans eşliğinde tedavileri yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Müge Anlı, bugün o evdeydi. Anne ve oğlun yaşamaya çalıştığı o evdeki acı tabloyu; “Her hastalığın çaresi var. Ancak psikolojik rahatsızlıkların maalesef yok. Tolga Ayyıldız, mimar. Annesi Tülin Hanım, hem albay kızı hem de albay eşi. Tüm imkanlara sahipler. Ancak bu rahatsızlık insanlara neler yatırıyor” diyerek izleyenleriyle paylaştı.