Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da Bayram günü Ağrı’da kaybolan 3 yaşındaki Leyla’nın babası ilk kez konuştu!

Müge Anlı’da Bayram günü Ağrı’da kaybolan 3 yaşındaki Leyla’nın babası ilk kez konuştu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan ve Bayram’ın ilk günü ortadan kaybolan 3 yaşındaki Leyla’nın babası canlı yayında konuştu.

Ağrı’da kaybolan Leyla’yı son kez gören köylüler, canlı yayında gördüklerini paylaştılar.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi üzüntüye boğan olay sonrası Leyla’nın babası Nihat Aydemir’in kızının pek yemek yemediğini ve sadece süt içtiğini belirterek onu eğer birileri kaçırmışsa süt vermelerine söyledi.

Bu sözler programı izleyenleri ekran başında daha da duygulandırdı.

Programda köye gelen beyaz bir araçtaki kişinin çocuklara şeker dağıttığı, arabada bir kadın ve bir çocuğun da olduğu ifade edildi.

Leyla’nın bu kişiler tarafından kaçırılmış olması olasılığına karşı köyde aracı gören kişilerden bilgi istendi.

Müge Anlı'da Bayram günü Ağrı'da kaybolan 3 yaşındaki Leyla'nın babası ilk kez konuştu! 7

Gözü yaşlı baba Nihat Aydemir, küçük amcası, kaybolmadan önceki son görüntülerini paylaştı. Leyla’nın üzerindeki yeşil kıyafetiyle kaybolduğunu belirtildi.

Amca Aydemir, “Ben videoyu çektim, sonra çocuğu eve teslim ettim. Bayramdı arkadaşlarımla çay içmeye devam ettim. Çocuk Ağrı’ya doğru yürüyordu. Çok çekingen kimsenin yanına gitmeyen bir çocuk. O yüzden öyle davranıyor. Çocuk köyün yabancısı, yerlisi değil” ifadesini kullandı.

Bu arada baba Nihat Aydemir, Leyla’yı bulana 300 bin TL ödül verileceğini de duyurdu.

İşte görgü tanıklarının ifadeleri ve baba Nihat Aydemir’in canlı yayındaki konuşması: