Ana sayfa Foto Galeri Müge Anlı’da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu’nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı!

Müge Anlı’da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu’nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Tansu, programda şu açıklamalarla içinde bulunduğu durumu çarpıcı bir şekilde ortaya koydu:

“Öldükten sonra öğrendim ki elden alınan Kumburgaz’da çok borcu varmış. Vergi borçları, adıma açılmış, kredi kartları vs. var. Avukatlık oldum hatta mahkemeye de çıktım, haciz olayları yaşadım. Banka kartları vardı. Onları kapatmaya çalıştım. 18’ime girdiğimde sana bir gelecek sağlamak istiyorum dedi. Muhasebeci ile konuştum ama ‘annen kötü bir şey yapmıyor, geleceğini garantiliyor’ Kirada bile olsa bir esnafsın, dükkanın var’ denildi. Bağkur vergi borcu, adıma açılmış çek senetler var. Her şeyde adım kullanılmış. En son ölmeden önce bir hafta önce bar açtı. Oradan da para almış. Çek verilmiş. Benden habersiz her şey yapılmış. Ben zaten o dönem üniversite okuyordum. Yazın kazanıp kışın harcıyorduk. Aslında ödeyebilirdi ama vefat ettikten sonra hayatım maddi anlamda da yıkıldı. Babamdan da ayrılamadım maddi durum olmadığı için. Benim psikolojim bu nedenle de bozuldu. Mahkemeye çıktım davalar nedeniyle, anlatamadım bile bu durumu, ağladım orada. 18’imden beri yatırılmamış vergi borcu var” açıklamasını yaptı.

ABİSİNDEN TANSU’YU AĞLATAN SÖZLER…

Müge Anlı, Tansu’nun üzerinde şu anda Nail Ç. tarafından yapılmış 40-45 bin TL’lik borcu olduğunu açıkladı.

Annesi bildiği kişinin kendisine özel hocalar tuttuğunu, dershaneye gönderdiğini de anlatan Tansu, Halkla İlişkiler mezunu olduğunu ve Konaklama İşletmeciliği okuduğunu ama maddi durumdan dolayı dondurduğunu belirtti.

Şu anda geleceği ile ilgili kaygılı olduğu görülen Tansu’nun kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştığını belirten Müge Anlı, gerçek ailesinin de ona sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Tansu’nun abisi Mümin ise “O benim kardeşimse onun borcu da bizim borcumuzdur. Dün her şeyi onunla konuşamadım ama bu benim ağbi olarak görevim” diyerek Tansu’nun bütün borçlarını üstleneceklerini belirtti. “Senin suçun yok, sen hiç ağlama, mahçup olma” diyen ağbi Mümin’in sözleri üzerine canlı yayında Tansu gözyaşlarını tutamadı. Yıllar sonra bulduğu ailesinin Tansu’ya sahip çıkması üzerine Müge Anlı da “İşte olması gereken budur. Akraba olmak böyle bir şey” yorumunu yaptı.