Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı’da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu’nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı!

Müge Anlı’da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu’nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Müge Anlı'da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu'nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı! 7

Bu arada Müge Anlı, bebek çalmanın çok büyük bir suç olduğuna vurgu yaparak Nail Ç.’nin Handan Kaya’nın yıllarca kimliğini kullandığı  Handan Akkoyun’un kim olduğunu, nerede olduğu sorularının kafaları karıştırdığını belirtti.

Pek çok soru işareti oluşturan durumla ilgili henüz yanıtlar bulunabilmiş değil ama Tansu ile ilgili bir başka can sıkıcı olay gündeme geldi. Bu arada Handan isimli Nail Ç.’nin ameliyatla kadın mı olduğu da çok konuşuldu. Ancak Müge Anlı, böyle bir ameliyat kaydının olmadığını belirtti.

BORÇLARI TANSU’YA KALDI!

Ailesine yıllar sonra kavuşan Tansu’nun bambaşka bir durum içinde olduğu da programda ortaya çıktı. Kendisine Handan dedirten ve annesi sandığı Nail Ç.’nin, Tansu’ya çok büyük bir borç yüküyle bıraktığı ve her şeyi Tansu’nun adını kullanarak yaptığı ortaya çıktı.

Annesi bildiği kişinin hemşirelik yapmasına rağmen emekli maaşı da almadığını belirten Tansu adına Kumburgaz’da bir dükkan açıldığı ve Tansu 18 yaşına geldikten sonra onun kimliğiyle vergi, bağkur gibi işlemleri yaptığı, işle ilgili işlemlerde Tansu’nun adının bulunduğu kaşenin kullanıldığı belirtildi.

Kiradaki evlerinin kontratının bile kendi üzerine yapıldığını anlatan Tansu’nun açıklamaları ise olayın arkasında Tansu’yu çok zor durumda bırakacak olayların varolduğunu gösterdi: