Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz, düğün konseptinden paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi görüyor

Müge Boz, düğün konseptinden paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi görüyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Bir kaç hafta önce sürpriz bir nikahla Barcelona’da Basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz, dün instagram sayfasından düğün konseptiyle ilgili bir video paylaşmıştı.

Bugün de farklı gelinlik ve damatlıklarıyla poz veren Müge Boz ve Caner Erdeniz’in keyifli anlarını görenler fotoğraflara büyük ilgi gösterdi.

Alternatif gelin ve damat kıyafetleri, lunaparktaki eğlenceli fotoğraflarıyla unutulmaz anlar yaşayan Müge Boz, paylaşımına şu notu düştü:

⭐️Dream Wedding⭐️ .
Bu çekimin hikayesi filmlere konu olur desem yeridir. Her şey o kadar olması gerektiği gibi oldu ki… •Çekimimizin mekan fikri @erdeniz12 ‘den. Tibidabo dedi başka bi şey demedi günlerce?
•Styling Caner’in de sanatsal gözünün desteğiyle bendeniz e ait. eğlenceli olsun, biz olalım derken tam da istediğim oldu.
@deryabalkan da fikirleriyle destek verdi ?
•fotoğraf ve videolarımızı çekerken bu kadar içimize sineceğini, ve kafalarımızın bu kadar uyuşacağını tahmin etmemiştik. @umitsural @gokhan_bu iyi ki tanışmışız, ve bu mutlu anımızı belgelemek sizin eseriniz olmuş. @art.alacarte eğer Barcelona’da çekim yapacaksanız, aşşırı tavsiye ederim.ve bizim tesadüfen tanışmamıza vesile olan @copurslondon aslında nikahta giydiğim elbiseyi almaya gitmiştik onun yanına. laf lafı açtı ve bize bu ekibi önerdi. • gelinliğim… ah ne giyeceğim, konsepte hangisi daha uygun olur derken, @banuguvendesignstudio da aradığımızı bulduk. vintage havası ve ispanyol esintileriyle budur dedik başka bişey demedik. @basakozdogan ?
• Caner’e de sıradan bir damatlık olmazdı haliyle. Dedim ne varsa @haticegokceofficial da vardır. Tuttum kolundan götürdüm, tabi boy 2m olunca seçeneklerimiz baya azalsa da, bu beyaz smokin e bayıldıııkk?
• @mucuuuu süz bir çekim, onsuz bir estetik düşünemem. en çok istediğim şeylerden biri de sıradan bir çiçek taç yerine, cool bir headpiece olmasıydı. Canım @mucuuuu m, ellerine sağlık?
bizi doğurdukları için ailelerimize, barcelona uçağının pilotuna diye devam edermişim?? hahaa yok heralde bu kadar. makyajı da öylesine arabada yaptım demişmiydim… tamam. bitti bitti???? başka konsept fotolar da var. Coming Soon (beybiler, aşklarım bebeklerim , @berilkayar @bozmrv @ozgeorl @burcukus_
@seyhuns @seyhan_sevincler sizi unutacağımı mı sandınız, destekleriniz ve önerilerinizle sevginizle hikayenin en başından beri en mutlu en mutlu oldum?
şahitlerimizle bir gün önce tanışsam da, aşırı sevdik birbirimizi.. Caner’in kuzeni @ceyhunyazici ve @ekindonatan
Yaaa şimdi nikaha geç kaldığımız zaman bizi rahatlatan sevgili Barcelona konsolosluğunu da unutsa mıydım?? ?? Özellikle Rana hanım, bizimle yakından ilgilendi.. teşekkürler.?

Müge Boz, düğün konseptinden paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi görüyor 9

Müge Boz, düğün konseptinden paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi görüyor 10 Müge Boz, düğün konseptinden paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi görüyor 11