Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisinde kafalar birbiriyle uyuştu!

Muhteşem İkili dizisinde kafalar birbiriyle uyuştu!

tarafından ker_def

Muhteşem İkili dizisiyle ekrana yeniden dönen Öykü Karayel, dizide Yağmur karakterine hayat veriyor… Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Özge Gürel ile birlikte Öykü Karayel dizinin başrolünde yer alıyor.

Kerem Bürsin’in canlandırdı MKC’nin eski eşi olarak dizide yer alan Karayel, daha önce Kalp Atışı dizisinde izleyicinin karşısında yer almıştı.

Kuzey Güney dizisindeki Cemre karakteriyle dikkatleri çeken Karayel, Kara Para Aşk ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de yeteneklerini sergilemişti.

MAG dergisine konuşan Karayel, Muhteşem İkili dizisini anlattı.

İlk bölümü geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan ve beğeni toplayan dizide rol arkadaşları ile iyi bir uyum sağlayan Karayel, dizinin gidişatından oldukça memnun.

Muhteşem İkili dizisinde kafalar birbiriyle uyuştu! 8

Karayel, “Gerçekten bütün oyuncu arkadaşlarım çok tatlı insanlar, birbirimizle kafamız çok uyuştu. Dizi sözlerinde olunca benim için önemli olan şey samimiyet oluyor. Çünkü çok, bir diziye başladığınız zaman çok, o insanlarla vakit geçiriyorsunuz. Herkesin tadını alacağım” ifadelerini kullandı.

İşte Yağmur karakterinin detayları:

“MKC’nin eski karısı, oğlu Mehmet Kaan’ın annesi. Başarılı bir avukat. İnatçı, başarı azmi olan bir kadın. MKC nin aşırı kontrolcülüğüne boyun eğecek bir karakter değil. O yüzden boşanmışlar. İçten içe hala MKC‘yi sevse de MKC değişmediği sürece onu hayatına kabul etmeye niyeti yok.”

Muhteşem İkili dizisinde kafalar birbiriyle uyuştu! 9