Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Ünalmış neye niyet etti, bakın kısmetinden ne çıktı!

Murat Ünalmış neye niyet etti, bakın kısmetinden ne çıktı!

tarafından ker_def
Murat Ünalmış, basketbolcu olmak isterken oyunculuğa sevdalanmış!

Kayseri’de geleneksel bir Anadolu ailesinin çocuğu olan Murat Ünalmış’ın oyunculuğa doğru giden hikayesinde bir detay ortaya çıktı.

Sabah gazetesine konuşan Ünalmış, Hayalim sporcu olmaktı. Çünkü o dönem basketbol oynuyordum ve İstanbul’a geliş nedenim de basketbol olmuştu” diye konuştu.  Oyuncu, lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştı.

Sporcu olmak isterken oyunculuğa merak salan Ünalmış, Anadolu’dan İstanbul’a geldikten sonra hiçbir şeyin imkansız olmadığını anladığını belirtti.

Ünlü oyuncu, “Disiplinliyim, çalışmanın ve emek vermenin insanın üzerinde büyük tesirleri olduğunu biliyorum. Kısmetinde varsa, başarırsın” diye konuştu.

Sinemaya ilgisinin çocuk yaşlarda başladığını ve 11 yaşında hayatında ilk kez film izlediğini ve adeta büyülendiğini ifade eden Ünalmış, küçüklüğünde oyunculukla ilgili bir hayalinin ise olmadığını belirtti.

Magazinde gözükmeyi sevmeyen isimlerden olan Ünalmış, yalnızlığı da seven birisi.

Ünalmış, “Yoğun bir meslek yapıyoruz ve haliyle birçok insanın arasındayız. İşimden arta kalan zamanlarda daha izole yaşamayı tercih ediyorum. Doğayı, kamp hayatını, müziği seviyorum. Klarnet çalıyorum. 20’li yaşlarda şöhret zehirlenmesi yaşadım” ifadelerini kullandı.

Şöhret dizisinin hayatını değiştirdiğine de vurgu yapan Ünalmış, şunları anlattı:

“Sakallarım yeni çıktığında, esmer de olduğum için etrafımdaki insanlar; “Kara yağız delikanlısın, niye mankenlik ya da oyunculuk yapmıyorsun?” diyerek zorla bilinçaltıma sorumluluk yüklediler. ‘Şöhret’ dizisiyle tanındım. Şimdi mümkün değil ama o zamanlar 27-30 rating, 50 share alıyorduk. Yani Türkiye’de açık 100 televizyonun, 50’si bizi izliyordu. Tabii ki insanların ilgisiyle karşı karşıya kaldım ve bu 20’li yaşlarda birinin zehirlenebileceği bir durumdu ve ben de zehirlenmiştim.”