Ana sayfa Sosyal Medya Ne garip bir durum, Hafsanur Sancaktutan kendisi hakkında öz eleştiri yaptı!

Ne garip bir durum, Hafsanur Sancaktutan kendisi hakkında öz eleştiri yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın Aşk Ağlatır dizisinde başrol olmasının ardından hızlı bir kariyer yükselişi yaşaması, Son Yaz dizisiyle gelen büyük popülerlik ve son olarak da magazin gündeminde yer alan asılsız haberler… Oyuncu adına son günler talihsizliklerle dolu oldu. Başarılı olmanın cezasını çeken oyuncu, hayranlarından bulduğu destek ile moralini yüksek tutuyor. Ancak yaşadığı süreç düşünüldüğü zaman insanın kaldırması zor bir psikolojik baskıya da maruz kaldığı anlaşılıyor.

Genç oyuncu henüz hayatının baharında ama sorumsuz yayıncılık yapan bir televizyon programında bileklerini keserek intihar etmeye teşebbüs ettiği şeklinde yalan bir haber uydurulabiliyor. İşte bu duruma isyan eden Hafsanur Sancaktutan, magazin basınında kendisi hakkında son dönemde çok fazla asılsız haber yapılmasından rahatsız.

Oyuncu, gıda zehirlenmesi yaşaması, bayılması ve ambulansla hastaneye kaldırılması sürecinin çok farklı şekilde yansıtılması nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyor. Hayranlarının intihar etmek istediğine inanmadığı ve gıda zehirlenmesi meselesinin bu noktaya nasıl geldiğini anlamadığı bir süreç yaşandı.

Ünlü oyuncu da bu süreçte kendisine destek olan hayranlarına teşekkür ederken, olayı çok farklı şekilde yansıtan basından ise şikayetçiydi… Asılsız haberlere artık alışmış olsa bile Hafsanur Sancaktutan, intihara teşebbüs ettiği gibi bir konu ile gündem olmasına adeta isyan etti.

Kameralar karışına geçen ve her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Ağır bir zehirlenme yaşadığım için bir yakınıma haber verdim. Sonrasında bayıldığım için yakınım ambulansla beni hastaneye getirdi. Tedavimi oldum, taburcu oldum. Hiçbir şekilde magazinde, gazete haberlerinde yazıldığı gibi vahim ve kötü bir şeye teşebbüsüm yok. Keyfim de yerinde. Sizler de biliyorsunuz ki son dönemde hakkımda bir çok haber çıktı. Magazinin de işi bu. Aslı olan veya asılsız olan haberler yapmak konusunda. Ama tek gerçek benim söylediğimdir. Ben de beni anlayacağınızı düşünüyorum. Öyle bir durum yok.
Bütün sevenlerim yanımda oldular, çok teşekkür ediyorum.”

Bileklerinde bir sorun olmadığını göstermek için sosyal medyadan fotoğraf paylaşan oyuncu, bunu neden yaptığı konusunda bir öz eleştiride de bulundu. Sancaktutan, “Sonra ben de kendime dedim, niye böyle bir şey paylaşmak zorundayım. Kendime bir öz eleştirim var. Her şey yolunda” diye konuştu.

Ne garip bir durum, Hafsanur Sancaktutan kendisi hakkında öz eleştiri yaptı! 7

Son dönemde kendisi hakkında bu kadar çok haber yapılmasına şaşırdığı da anlaşılan oyuncu, birçok asılsız haber nedeniyle de mağdur olduğunu göstermiş oldu.

Gerçek olmayan çeşitli konularla magazin gündeminde yer almasından duyduğu rahatsızlığı kibar bir şekilde ifade eden oyuncu, gerçeklerin saptırarak anlatılmış olmasına rağmen, halkın bunlara inanmayacağını da güvendiğini sözlerine ekledi.