Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ekip başka! Zümrüdüanka kadınlarını bir de böyle görün

Bu ekip başka! Zümrüdüanka kadınlarını bir de böyle görün

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detya – Kamera önünde her ne kadar birbirlerine düşman, dost, öfkeli, kızgın, samimi, uzak rolleri oynasalar da kamera arkasında yaşananlar bambaşka. Pek çok dizide neredeyse birbirlerini bir kaşık suda boğacaklarına inandığımız oyuncular, aslında başarılı performanslarıyla bizleri o hikayenin içine çekiyorlar.

Fakat sette yaşanan durumun kamera önü ile hiç bir ilgisi yok. Hatta henüz rollerine uygun kıyafetlerini giymeden, makyajlarını yapmadan ve o kimliklere bürünmeden önce birlikte verilen pozlar da izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor. Gerçek ve kurguyu ayırmakta bazen zorlandığımız durumlar, bu tür paylaşımların daha çok dikkat çekmesine neden oluyor muhtemelen.

Pastel Film imzalı Fox TV’nin dizisi Zümrüdüanka, geçtiğimiz sezonda yayın hayatına başlamıştı. Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un başrolünde oynadıkları ve Kapadokya’nın muhteşem manzarasında çekilen dizinin kadın oyuncuları, bu kez kendi doğal halleri ile fotoğraflar paylaştılar.

Oyuncuların kamera önündeki rollerinden bağımsız, birbirleriyle olan  samimi halleri objektife yansıdı. Diziye yeni sezonda katılan Gökçe Eyüboğlu, yeni girdiği ekipteki kadın oyuncularla verdiği pozları instagram story bölümünden paylaştı.

Ayten Uncuoğlu, Nevcihan Demirkan, Meliha Kuloğlu, Hatice Aslan, Gökçe Eyüboğlu, Suhandan Demirkan’ın da olduğu fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz…

İşte o paylaşımlar:

Bu ekip başka! Zümrüdüanka kadınlarını bir de böyle görün 9

Bu ekip başka! Zümrüdüanka kadınlarını bir de böyle görün 10

Bu ekip başka! Zümrüdüanka kadınlarını bir de böyle görün 11