Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Seyran ne Ferit, ne Ceylin ne Ilgaz, ne Ömer ne Zehra! Kardeşlerim’in Asiye, Doruk, Süsen ve Berk’ini geçemedi!

Ne Seyran ne Ferit, ne Ceylin ne Ilgaz, ne Ömer ne Zehra! Kardeşlerim’in Asiye, Doruk, Süsen ve Berk’ini geçemedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizileri, her hafta reytinglerle birlikte bir de sosyal medyada ayrı bir sınav veriyor! Dizilerin, oyuncuların ve karakterlerin adeta bir yarışa sokulduğu her hafta yaşanan gündeme gelme, çok konuşulma, popülerlik konularında bazı diziler var ki en ünlü isimler, en çok izlenen diziler bile onlara ulaşamıyor!

Bu dizilerin başında, 3 sezondur atv’de Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Kardeşlerim dizisi geliyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı Kardeşlerim’in genç oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, popülerlik konusunda çok uzun zamandır sosyal medyanın gündeminden düşmüyorlar!

Hem oyuncu olarak yer aldıkları sosyal medya araştırmalarında hem de dizideki karakterleriyle ve çift olarak, sosyal medya araştırmalarında öne çıkan ilk isimler olmayı sürdürüyorlar! Bir süredir Akın Akınözü, ‘sosyal medyada en popüler erkek oyuncu’ tablosunda ilk sırayı ele geçirmiş olsa da genç oyuncu Onur Seyit Yaran, hala sosyal medyada çok fazla öne çıkıyor!

Ne Seyran ne Ferit, ne Ceylin ne Ilgaz, ne Ömer ne Zehra! Kardeşlerim'in Asiye, Doruk, Süsen ve Berk'ini geçemedi! 8

Somera’nın düzenli olarak yaptığı aylık araştırmaya bakılınca, sosyal tv’deki en popüler karakterler kategorisinde, Kardeşlerim dizisinin tam 4 karakterinin ilk 5 sırada yer aldığı görülüyor! Dizinin sosyal medyada bu kadar çok ön plana çıkması, reytinglerinden sonra büyük başarı!

Dizinin sevilen oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun, tablonun ilk sırasında! Asiye karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergileyen Coşkun, performansı ile sosyal medyada çok konuşulmakta. Bu da genç kuşak oyuncuyu Ekim ayının “Sosyal tv’deki En Popüler Karakterler” tablosunda ilk sıraya oturtmuş! 6 milyon 487 bin 800 ileti ile birinci sırada. Onu takip eden Onur Seyit Yaran da Doruk karakteri ile 6 milyon 484 bin 022 ileti ile ikinci sıraya yerleşmiş!

Dizinin Asiye ve Doruk’tan sonra çok konuşulan iki karakteri Süsen ve Berk de 4. ve 5. sıralarda. İlk 5 tablosundaki son isim ise yine ekranın sosyal medyada çok konuşulan dizisi Duy Beni’nin başrolü Rabia Soytürk’ün hayat verdiği Ekim karakteri oldu.

Ne Seyran ne Ferit, ne Ceylin ne Ilgaz, ne Ömer ne Zehra! Kardeşlerim'in Asiye, Doruk, Süsen ve Berk'ini geçemedi! 9

Ekranda hepsi birbirinden ünlü isimlerin yer aldıkları diziler, son dönemde popülerlik konusunda yarışı geride götürüyor! Yargı, Teşkilat, Yalı Çapkını gibi pek çok dizinin çiftleri ve oyuncuları, genç kuşağın bu yeni isimlerini sosyal medyada geçmekte zorlanıyor!

Reytingleriyle büyük dikkat çeken Yalı Çapkını’nın iki genç oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Seyran ve Ferit olarak çok başarılı bulunuyor ve konuşuluyorlar. Dizinin reytingleri ise sezona damgasını vuracak kadar yüksekte! Ancak onlar bile Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin oyuncuları kadar çok sosyal medyada önde değiller! Bu durum ilerleyen süreçte değişir mi bilinmez ama aylardır yayınlanan tablolarda, özellikle Kardeşlerim dizisinin çiftleri, oyuncuları ve karakterleri, sosyal medyada çok daha ünlü isimleri ve dizileri fena halde sollamaya devam ediyor!