Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek mesajıyla çok düşündürdü!

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek mesajıyla çok düşündürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Kutsi ile birlikte başrolde yer alan Nehir Erdoğan, instagram hesabından hem dizinin yeni bölümünü hatırlattı hem de etkili sözleri ile dikkat çekti.

“Kızlarınıza söyleyin” başlığı ile mesajına başlayan Nehir Erdoğan, dizide Adnan tarafından kaçırılan kızı Defne için telaşlanırken, Defne’nin aşkı Ömer onları buluyor ama bir kaza yaşanıyor. Hem Defne hem de Ömer yaralı. Kazaya sebep olan Adnan izleyiciyi yine çıldırtacak. Nehir Erdoğan ise bambaşka bir noktadan konuya dikkat çekti.

Kızlara ve ailelerine mesaj veren paylaşımıyla Nehir Erdoğan, aşağıdaki paylaşımı ile yine kendine yakışanı yaptı:

“Mutsuz oldukları yerde durmasınlar. Değer görmedikleri zaman kendileri için şüpheye düşmesinler. Boyun eğmeyi, sessiz olmayı, ensesindeki tokadı ağzındaki lokmaya sebep etmeyi, istenince olmayı, istenmediğinde kenarda durmayı, kabalığa göz ummayı, yalana bahane aramayı, nezaketi hak etmeyi çalışmayı sevilmeyi koşul saymasınlar.

Olmuyorsa zorlamasınlar. Er ya da geç görecekleri gerçekleri anlamamak için, korkuyla, kendilerine dönüp hiç bakmadan, ne güzel olduklarını, ne kıymetli olduklarını unutmasınlar. Kızlarınızın gözünü açın, şımarıyorlar mı bırakın şımarsınlar, ‘kız çocuğudur yapar’a alışsınlar. Kız çocuklarınızı bırakın pırıl pırıl parlasınlar.

Umutla Dolsunlar.

Bir Babanın kanadını kırdığı bir kuşsa, hiçbir koca da bilmez o kız çocuğunun kıymetini. Çünkü ”o öyledir!” denilen her çocuk bir erkek çocuğu. Onu öyle de seven hep bir kız çocuğu, hep bir eş, hep bir anne. Kız çocuklarınıza ”ben böyleyim” demeyi öğretin.”