Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek setinde moral bozdu!

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek setinde moral bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, başarılı performansı ile dikkat çektiği Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterine hayat veriyor.Oyuncu hemen her bölüm büyük üzüntü yaşıyor, gözyaşı döküyor, hastanelerde yaşam mücadelesi veriyor.

Gaziantep’te yapılan çekimlerden paylaşımlar yapan Erdoğan, genelde mutlu olduğunu sergilerken bazen de yaşadığı bunalımlı anları takipçileri ile paylaşmakta.

Ünlü oyuncu, yine düşüncelere daldı ve yaptığı paylaşımla da hayranlarını hem üzdü hem de moralleri bozdu.

Sette düşünceli bir fotoğrafı ile aşağıdaki notu yayınlayan Nehir Erdoğan, hayatın olumsuz yönlerinin öne çıkmasından çok rahatsız.

İşte oyuncunun o sözleri:

canım, canım hayat, canım yalancılar, canım azıcık kalmış dürüstler, canım dünya, canım varoluş, canım dostlar, canım acılarımız, sevinçlerimiz, düzlüğe çıkıp; denize dalışlarımız, uzaya bakıp; otobanda gidişlerimiz, canım ateşi yakmayı icat edenler, canım çocuklar, annemler, canım ben, canım biz, mis gibi, çok kalabalık acı dolu, kahkaha dolu, sıkılmalarla dolu, geri çıkışlarla dolu, affedişlerle, iyi kilerle, şükürlerle dolu hayatımız, n’aparsın işte…
#set
#benimadımmelek
#benimadimmelek
???? fotoğraflar ➡️ @mehmetcevikofficial