Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek setinden paylaştı, hayranları uçtu!

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek setinden paylaştı, hayranları uçtu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Nehir Erdoğan, şu sıralar rol aldığı TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisiyle gündemde. Oyuncu, dizide oynadığı Melek karakteriyle izleyicinin bir kez daha gönlünü fethetmeyi başardı. Sosyal medyada hayranları tarafından ilgiyle takip edilen Nehir Erdoğan, paylaşımlarıyla da sevenlerini mutlu ediyor.

İkinci sezonun başlamasına sayılı günler kala, ekran başındaki izleyicinin heyecanla beklediği Nehir Erdoğan, dizinin Antep’teki setinden bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun güneş gözlükleriyle gülümserken çekilen fotoğrafına takipçilerini yorumlar ve beğeniler yapıyorlar.

9 Eylül akşamı 30. bölümüyle 5 ay aranın ardından buluşacak olan diziyi hasretle bekleyen izleyiciler, Nehir Erdoğan’ın sosyal medya paylaşımlarını da merakla takip etmekte. Oyuncunun güzelliğine, oyunculuğuna övgüler yapılırken, son paylaşımı da beğeni yağmuruna tutuldu.

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisiyle ekrana yeniden dönüşünün mutluluğunu yaşarken, izleyicisinin de her paylaşımıyla kalbini çalmaya devam ediyor. İşte son paylaşımı…

little little, into the middle svp ????????
???? @karelgurtekin ????
????#benimadımmelekset
#antep

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek setinden paylaştı, hayranları uçtu! 7