Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’den itiraf! Sevgilisi Burak Yamantürk izin vermedi, yapamıyor!

Özge Özpirinçci’den itiraf! Sevgilisi Burak Yamantürk izin vermedi, yapamıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kadın dizisinde gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar uzun bir tatilde. Dizi bittikten sonra Covid 19 nedeniyle yaşanan karantina sürecini İstanbul’da geçiren oyuncu, yasaklar hız keser kesmez kendisini Marmaris’e attı. Kadın dizisiyle hayran kitlesini çoğaltan ve başarılı oyunculuğuyla kendinden söz ettiren Özpirinçci’nin yeni sezonda Netflix’in ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ dizisinde oynaması bekleniyor.

Şu sıralar Marmaris Bozburun’da sevgilisi ve meslektaşı Burak Yamantürk ile tatil yapan Oyuncu, vaktinin büyük çoğunluğunu da ekrandan tanınan Tanem Sivar ve tatlı oğlu Süleyman ile geçiriyor. Sivar, Edhem Dirvana ile evlenerek İstanbul’u terketmişti. Özge Özpirinçci, Haziran ayından beri Marmaris’te vakit geçiriyor.

Dün akşam (20 Ağustos) yakın arkadaşı olan Mert Vidinli’nin trendyol için yaptığı instagram canlı yayın sohbetine konuk oldu. Vidinli ile 10 yıldır arkadaş olan Özpirinçci, kendisi hakkında samimi açıklamalar yaparken, bir ara sohbete Tanem Sivar ve Süleyman da dahil oldu.

Özge Özpirinçci'den itiraf! Sevgilisi Burak Yamantürk izin vermedi, yapamıyor! 8

“Burak asla izin vermiyor!”

Özpirinçci, hayatta en çok ne istediğiyle ilgili bir soruya “Kadına, hayvana ve çocuklara şiddetin bitmesi” yanıtını vererek, dileklerinin kişisel değil daha çok toplumsal olmasının doğru olacağını ifade etti. Bu konularda hayli duyarlı olduğu bilinen oyuncu, sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmekte. Mert Vidinli’in “Sağlık, para, aşk” yanıtını vereceğini düşündüğü sözleri üzerine de Oyuncu “Onlar var zaten” diyerek bu konuda şanslı olduğunu da ifade etti.

Samimi ve doğal halleri, verdiği içten yanıtlarla takipçilerinin de övgülere boğduğu Özge Özpirinçci, hayatta en çok yapmak istediği şeyle ilgili soru üzerine, “Uçaktan paraşütle atlamak” yanıtını verdi. Ancak bu isteğini gerçekleştiremediğini çünkü sevgilisi Burak Yamantürk’ün asla izin vermediğini belirten oyuncu üstüne basarak “Asla asla izin vermiyor” diye konuştu.

Özge Özpirinçci'den itiraf! Sevgilisi Burak Yamantürk izin vermedi, yapamıyor! 9

“Her gün ağlıyordum”

En son ne zaman ağladığı ile ilgili soruya da “Kadın dizisinde her gün ağlıyordum” diyen oyuncu, daha sonra geçtiğimiz günlerde oğlunu kalp krizi nedeniyle kaybeden Hümeyra’nın evinde ağladığını anlattı. Özpirinçci, “Ustam” dediği isimlerden birisi olan Hümeyra ile yakın bir ilişkisi var ve oğlunun cenazesinde de tatilini yarıda bırakıp usta isme destek olmaya İstanbul’a gelmişti.

Oyuncu canlı yayının sonunda ise “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır” sloganını tekrarlamayı da ihmal etmedi…