Ana sayfa Sinema Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev hüsranından sonra bir filmle ekrana dönüyor!

Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev hüsranından sonra bir filmle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kağıt Ev dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Nur Fettahoğlu, dizinin reytinglerden kötü sonuç alarak final yapması üzerine setlere bir süre ara vermişti. Bir sonraki projesinde dizi yerine bir filmi tercih eden Fettahoğlu, yakında yine hayranlarının karşısına çıkacak.

Nur Fettahoğlu geçen sezon önce Star TV’nin Babil dizisinde yer almışı, ardındanda aynı kanalın Kağıt Ev dizisinin başrol kadın oyuncusu olmuştu. Kağıt Ev dizisinin sekizinci bölümde final yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu, sonrasında sinema filmleri için çalışmalarda bulundu.

Daha İyi Bir Yarın isimli filmde rol alan Nur Fettahoğlu, Doktor Sadık Ahmet isimli TRT’nin projesinde de yer aldı. Fettahoğlu kendisinden dizi bekleyen hayranlarına bir süre daha sinemada devam edeceğinin işaretini vermişti. Nitekim yetenekli oyuncu bu kararını sürdürüyor.

Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev hüsranından sonra bir filmle ekrana dönüyor! 7

Dizilere bir süre ara veren Nur Fettahoğlu, yine bir filmde rol alıyor. Fettahoğlu’nun yeni projesinin adı Kötü Adamın 10 Günü. Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanında uyarlanan filmin yönetmeni ise Asmalı Konak, Ezel, Menekşe ve Halil, Karadayı gibi unutulmaz işlere imza atan Uluç Bayraktar.

Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı filmde artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan bir avukatın kötü adam olmaya karar vermesini anlatıyor. Filmde Nur Fettahoğlu ve Nejat İşler’in yanı sıra Barış Falay, Esra Ronabar, Şenay Gürler, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor.

Bir seri film olacak projenin ilk yapımı olan İyi Adamın 10 Günü’nün çekimleri bir süre önce tamamlanmıştı. Ay Yapım tarafından çekilen seri üç filmden oluşacak.