Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, kızıyla verdiği o sıcacık poza beğeni yağıyor…

Nur Fettahoğlu, kızıyla verdiği o sıcacık poza beğeni yağıyor…

tarafından ker_def

Kanal D’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisiyle gündemde olan Nur Fettahoğlu, küçük kızı Elisa ile verdiği pozla sosyal medyanın gündemine geldi.

Fettahoğlu, setteki yoğun çalışmaları sırasında kızından uzak kalmanın zor anlarını zaman zaman takipçileri ile paylaşıyor.

Kızıyla gün içinde yaptığı görüntülü konuşmaların fotoğrafını çekip geçtiğimiz günlerde paylaşan Fettahoğlu, anne olan pek çok oyuncu gibi zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Nur Fettahoğlu’nun son paylaştığı fotoğraf ise bir yaz gününden kalma.

Fettahoğlu, bir yoga hareketi yaparken kızı da kendisine eşlik ediyor.

Bu fotoğrafı “Bin şükür” notuyla paylaşan Nur Fettahoğlu’na takipçileri beğeni ve yorum yağdırıyorlar.

İşte anne kızın o sevimli halleri:

Nur Fettahoğlu, kızıyla verdiği o sıcacık poza beğeni yağıyor... 7

bin şükür ??

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.