Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Yay burcuna büyük fırsat ve şans müjdesi!

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Yay burcuna büyük fırsat ve şans müjdesi!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzun bu hafta size neler anlattığını öğrenmek için Sayarı’nın yorumlarını mutlaka takip etmelisiniz. Nuray Sayarı, burçlar konusunda bu haftanın önemli gelişmelerini tek tek açıkladı. Hangi fırsatlar var, kim şanslı, kim mutlu, nelere dikkat edilmeli? Yani kısaca burcunuz size ne diyor? İşte bu soruların yanıtlarını Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumunda verdi.

Peki Yay burcu için Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda hangi uyarılar var:

Sevgili Yaylar, bu hafta her şey 5 yıldız. Bu 5 yıldızı 1 yıldıza indirmek sizin elinizde. Hiç karamsarlaşmayın. Planınızın başarıya dönüştürme olasılığı oldukça yüksek. Partnerinizle ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenin ve önem verin.

Hem duygularınız hem düşünceleriniz hem kararlarınız alanlarında uzun süredir beklediğiniz fırsatları büyük şansa dönüştüreceksiniz. Her konuda gerçekçi adımlar atarak. Kendine güven ve kuşkularınızı yenin. Eşinizin üstünde gözleriniz baskı kurmasın. Yoksa bu dolunay ilişkilerinizde çok büyük fırsatları size sunacak.