Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 BALIK Burcu Yorumu

Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 BALIK Burcu Yorumu

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili neler yaşanacak? Burcunuz size ne söylüyor? 2019 yılı neler getirecek? Burcunuza göre yeni yılın sizlere sağlayacağı avantajlar neler? Burcunuzun yeni yıldaki durumu hakkında bilgiler arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Biz de sizler için ünlü astrologlardan burç yorumlarını araştırdık ve ortaya farklı detaylar çıktı.

2019 yılında Balık burçlarını neler bekliyor? Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner sizler için 2019 yılı hakkında önemli bilglier sunuyor… İşte tüm detaylar:

ÜNLÜ ASTROLOGLARDAN 2019 BALIK BURCU YORUMLARI

DİNÇER GÜNER: Balık ve yükselen balıkların bu sene özellikle ünlü olma senesi… Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme, daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Birçoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerinde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Her şey çokta fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız. Kendi işinizi kurmak, kendi işinizin patronu olmak içinde harika bir dönem.
Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız konular olacaktır. Maskeleri düşürerek gerçek arkadaşları, dostları ortaya çıkartacak. Sosyal ilişkilerinizde bir eleme dönemine girecek ve size faydası dokunabilecek sağlam kişiler hayatınıza katılacaktır. Eğlence hayatınıza bir süreliğine ara verebilir veya eğlenceye hayatınızda çok daha az zaman harcayabilirsiniz, daha çok iş hayatı ve bundan gelecek kazançlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza yeni girecek kişiler size destek vermek amaçlı olacaktır ve daha çok sizlerden yaşça büyük kişilerle daha sık bir şekilde bir araya gelebilirsiniz. Dostların gerçek yüzü ortaya çıkacak, öyle herkese güvenmemeyi öğreneceksiniz. Bu 3 sene şansın yanınızda hiç olmadığını hatta esamesinin okunmadığını hissedebilirsiniz bol bol İdeallerinizin peşinde koşarken bir dolu gereksiz kişiler sürekli çelmeler takmaya çalışacak sizlere. Politikaya atılmak istiyorsanız süper bir dönem sizler için. İnsanlardan pek fazla medet ummayın açıkçası, kaşıkla verip sapıyla çıkartabilirler. Özellikle lütfen kemiklerinize, dişlerinize, dizlerinize dikkat edin. Eğer geçtiğimiz 3 sene işinizde büyüyüp olgunlaşıp, gerekli dersleri aldıysanız azıcık ucundan meyvesini yemeye başlarsınız. Bu dönem dostlarınızla, arkadaşlarınızla iş kurmak, ortaklaşa bir takım işlere girişmek üzere adımlar atabilirsiniz. Dostlarınızla iş yapacaksınız eğer, yeri geldiğinde katı, kuralcı, disiplini elden bırakmamanız gerek. STK’larda, derneklerde, klüplerde daha aktif olabilir, bu alanlarda önemli görevler alabilirsiniz.
6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. 11. evinizde meydana gelecek olacak tutulma ile hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz.
21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular; sağlığınız, günlük zorunlu yaptığınız aktiviteler, iş ortamınız, iş arkadaşlarınızla olan ilişkiler gündemde olacaktır. Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Belki de bu tutulma ile bir çok işinizi çok hızlı bir şekilde halledecek bir yardımcı veya çalışanda alabilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bu tutulma zamanı belki kullandığınız bir ilacı değiştirebilir ya da doktorunuzu değiştirebilirsiniz.
2 Temmuzda 10 Derece Yengeç burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte; çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Hamile kalmak için belki de bir uzmandan destek alabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler.

BURCU İNCİ: Sevgili Balıklar, 2018 sizin için derslerle dolu, kaygı ve korkularınızla yakından yüzleştiğiniz bir seneydi. Sanki neden imtina etseniz o başınıza geldi…2019 da artık bunlar ortadan kalkıyor ve siz de keyif yapmak üzerine odaklı bir yıla başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı baştan şekillendirebileceğiniz bir yıl olacak 2019. Duygusal yaklaşımlar sergileyerek, aşk ile hayattan keyif almak üzerine güdülenebilirsiniz. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız doğru bir yıl olabilir. Zaten çocuklarınız varsa bu sene sizi duygulandıracak ve mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yepyeni arkadaş ortamlarına girebilir, mantık süzgecinden geçirdikten sonra hayatınıza taşıyacağınız insanlara karar verebilirsiniz.

Siz her ne kadar 2019 da keyif yapmak, hayattan tat almak üzerine güdülenseniz de, sorumluluklarınızda büyük bir artış yaşayıp, iş hayatınızın yoğunlaştığını deneyimleyebilirsiniz. Mevcut işinizdeki görevleriniz artabilir, kendi işinizi yapıyorsanız beklenmedik yeni görevlerle zamanınızı dolu dolu geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Tabii tüm emeklerinizin karşılığını bol bol alarak yorgunluklarınızın hafiflediğini de görebilirsiniz.

Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız ve akrabalarınız ile ilgili konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. İlişkileriniz, tahmin dahi edemeyeceğiniz bir yöne doğru yönlenebilir. İletişim kazalarına dikkat etmeniz gereken bir yıldasınız.

NURAY SAYARI: Aşk: Büyük bir aşk çok yakında kapınızı çalabilir. Fakat ikili ilişiklerde yoğunluğu yakalayabilmeniz için eski defterleri kapatmanız gerecek. Eski ilişkiniz, yaşayacağınız yeni ilişiklerde problemlere ve dengesizliklere sebep olabilir. Bu konu hakkında biraz daha dikkatli olmada yarar var . Büyük bir aşka çok yakında yelken açabilirsiniz.

Para: Akıllıca adımlar atmanın zamanı çoktan geldi. Nasılsa kazanıyorum diyerek yeni yatırımlar yapmaktan vazgeçmeyin. Her zaman para harcarken iki kere düşünmekte yarar olacak.

Sağlık: 2019 yılı ile birlikte diyetinize özen göstermeniz gerekebilir. Eğer bu konu hakkında dikkatsiz davranırsanız sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu tür olumsuzluklar ile karşılaşmamak adına sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

HANDE KAZANOVA: Kariyer ve iş fırsatları anlamında bu sene sizi çok konuşacağız sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Kariyer ve iş oluşumlarında gerçekten şanslı bir yıl içindesiniz. Hızlı gelişmeler, yeni adımlar, kendinizi gösterme, toplum önünde güzel sonuçlar elde etmeye çok yatkın bir yıl olacak. Önemli girişimleriniz için bu yıl harekete geçmekte fayda var. Herkesin sizi konuşacağı bir anlamda kendinizi yaptığınız işlerle göstereceğiniz bir dönem. Diğer taraftan kararsızlıklarınız sizi yoruyor olabilir. Özellikle 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihleri civarında karşınıza gelecek olan fırsatlara, kararsızlıklarınız yüzünden dilediğiniz gibi riayet edemeyebilirsiniz veya kendinizi aldatabilirsiniz.

O bakımdan bu tarihlere dikkat edin. Bu tarihlerde önemli işleriniz başlayacaksa yanılma ihtimaline karşı dikkatli olun. Bu sene tutulmalar sosyal çevre alanlarınızı tetikleyecek ve bu alanda önemli sorumluluklar karşınıza gelecek. Arkadaşlarınız, girdiğiniz çevrelerin önemli sorumlulukları karşınıza gelebilir ve siz de bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz, kaldı ki bütün tutulmaların bu alanlarda yaşayacak ve hayatınızı buna göre düzenleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili adımlar hızlanırken bu dönemde hayatınızdan hızlıca çıkan insanlar olabilir.

Ama gidenler varsa çok da fazla arkalarından üzülmeyin çünkü her şey olması gerektiği gibi oluyor ve siz hayatınızı yeniden şekillendirirken sizinle beraber yolunuzda ilerleyecek insanların sizi en azından faydalı olmasını isteyeceksiniz. 21 Ağustos’ta gerçekleşen Ay tutulması sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Bir anlamda sağlığınızla ilgili konularda son bir veya bir buçuk yıl zorlandıysanız bu tutulma zorlukların son ayağı olacak.

İşiniz ve sağlığınızla ilgili hızlı gelişmeler 21 Ocak’taki Ay tutulması ile beraber karşınıza gelebilir. 5 Mart’ta oluşan Yeni Ay sizin Yeni Ay’ınız ama aynı gün Merkür’de geriliyor olacak sizin burcunuzda. O yüzden Mart ayında büyük girişimler yerine daha önceden konuşulmuş, tamamlanmamış, yarım kalmış işlerinizin peşine düşmek daha akıllıca olacaktır. Harika bir 2019 olsun.