Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın başrolünde olduğu Son Nefesine Kadar dizisinden ilk sürpriz geldi!

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın başrolünde olduğu Son Nefesine Kadar dizisinden ilk sürpriz geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon başından beri pek çok dizisine final kararı veren Fox TV, aynı zamanda işi şansa da pek bırakmayarak bir taraftan yeni dizileri için de hazırlık yapıyor. Kanalın bu sezonda ardı ardına final yapan dizilerinin yerine yenileri geliyor.

Bu kez bir başka iddialı yapımın hazırlıklarına başlandı. Pastel Film imzalı yeni dizinin ismi ise “Son Nefesime Kadar” olarak konuşuluyor. Ancak ekrana gelmeden önce isminin değişmesi ihtimali de var.

Diziyle ilgili olarak yeni yeni bilgiler de akıyor. Senaryosunu Hatice Meryem’in yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Deniz Dikilitaş üstlenmekte.

Dizinin başrollerinde Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay yer alırken ayrıca kadroda Ertan Saban, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel de rol alacak.

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Birsen Altuntaş, kadroya Rojda Demirer, Taha Baran Özbek ve Bülent Alkış’ın da dahil olduğunu duyurmuştu.

Son olarak dizinin çalışmalarına hız verildiği haberini de Nurgül Yeşilçay yaptığı paylaşım ile göstermiş oldu! Yeşilçay, tüm oyuncuların bir araya gelerek çekimler öncesinde okuma provalarına başladıklarını da duyurdu böylece.
Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın başrolünde olduğu Son Nefesine Kadar dizisinden ilk sürpriz geldi! 7

Oyuncuların ve kamera arkası ekibinin hazırlıklarını sürdürdüğü dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz netleşmedi…