Ana sayfa Dizi Haberleri O kadar gerçekçi ki şüpheleniyoruz! Aras Bulut İynemli sakin ol bu sadece bir dizi!

O kadar gerçekçi ki şüpheleniyoruz! Aras Bulut İynemli sakin ol bu sadece bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde oynamıyor; adeta yaşıyor! Çukur dizisinin 3. sezonu 16 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak. Yamaç karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, 3. sezonda hiç de beklenmedik durumlar içine girecek.

Babası İdris Koçovalı öldü… Yamaç, delirdi ve akıl hastanesine yatırıldı… Cumali, Vartolu hapiste… Çukur 3. sezona bomba gibi dönüyor… Aras Bulut İynemli ise karakterini oynamıyor adeta yaşıyor.

İynemli’nin sevgilisi Bige Önal, son günlerde oyuncunun çok yoğun bir tempoda çalışmakta olduğunu ve yoğunluğu nedeniyle de görüşemediklerini belirtmişti. Bu yoğun tempoda çok başarılı bir iş çıkartan İynemli, hayranları arasında büyük taktir görmekte.

Takipçileri, “Kral oynamıyor sanki yaşıyor” diyerek İynemli’nin fragmanlardan yansıyan performansını çok beğendiklerini ve diziyi heyecanla beklediklerini belirtmekte.

Bazı hayranları Türkiye’nin en iyi oyuncusu olduğu fikrinde.

Bir dizi hayranı ise şu sözüyle dikkat çekti: “Arascığım sakin ol, bu sadece bir dizi… O kadar yaşayıp gerçekçi oynuyorsun ki şüpheleniyorum.”

İşte Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı 3. sezon 1. bölüm fragmanı:

3. Sezon, 16 Eylül Pazartesi başlıyor @showtv de #çukur @ayyapim ?????? / 3rd Season will be released on Sept. 16, Monday ??????

 

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990’da dünyaya geldi. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Okuluna hayli önem veren İynemli, oyuncu olduktan sonra okulunu dondurma kararı almış.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde ikinci sezonu yayınlanan “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 28 yaşındaki Aras Bulut İynemli, 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve Başak burcudur.