Ana sayfa Sinema Oktay Kaynarca, koronavirüs nedeniyle yeni projesini durdurdu!

Oktay Kaynarca, koronavirüs nedeniyle yeni projesini durdurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, koronavirüs pandemisi ile birlikte gelen karantina süreci nedeniyle, sinema projesini durdurduklarını söyledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolde yer alan oyuncu, bu süreçte herkes ne yapıyor ise, kendisinin de aynısını yaptığını hatırlattı.

Oktay Kaynarca, “Mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyoruz. Uzunca bir süre insanlarla iletişimde olamadık. Arkadaşımızı, eşimizi, dostumuzu özledik. Yavaş yavaş sosyalleşmeye başlamak zorundayız. Sosyalleşeceğiz, atlatacağız, çözeceğiz” diyerek umutlu bir mesaj verdi.

Sinem projesini durdurmalarının sebebini anlatan oyuncu, şöyle konuştu: “Önümüzdeki sezon sinemalar ne olacak, ne olmayacak onları bilmiyoruz. Bir sinema projemiz vardı, topa basmak zorunda kaldık, maalesef. Galiba bu seneyi biraz pas geçeceğiz gibi duruyor, televizyonlar dışında. ”

Haziran ayı ile birlikte seyahat yasaklarının kaldırılmasının ardından Oktay Kaynarca, Bodrum’daki evine giderek tatil yapacak. Oyuncu, dizi hazırlıkları nedeniyle Bodrum ve İstanbul arasında gidip geleceğini de hatırlattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 165. bölümüyle birlikte 5. sezon finali yaptı. 6. sezonda da devam edecek olan dizinin ekibi, pandemi süreci devam ederken cesaret sergileyerek çalışmalara başlamıştı.

Bu durumu “cesaretli bir girişim” olarak nitelendiren Oktay Kaynarca, ne kadar haklı olduklarını da sonradan gördüklerini belirtti. Kaynarca, “Biz cesaretli bir girişimde bulundu. Herkes setleri iptal mevzusunun içerisinde 5-6 bölüm çekmiş olduk. Sonra fark ettik ki, aslında biz doğrusunu yapmışız. Bütün önlemlerimizi alarak, işimizi doğru yapmışız” dedi.

Setlerin iptal olmasını isteyenlere de tepki gösteren oyuncu, şimdi ne söyleyeceklerini merak ettiğini vurguladı.

Kendi kuşağının şanssızlığından da yakınan 55 yaşındaki Kaynarca, şunları anlattı: “Bizim kuşağın şanssızlığı galiba. Bizim kuşağa baktığınızda, başına gelenlere bakın. Ekonomik sarsıntılar, darbeler, üst üste bir sürü sıkıntılar. Bunların hepsini biz atlattık. Galiba, öldürmeyen güçlendirir.”

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.