Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak artık dizilerde oynamayacak mı? Vatanım Sensin’den sonra durum değişti!

Onur Saylak artık dizilerde oynamayacak mı? Vatanım Sensin’den sonra durum değişti!

tarafından zk zk
Son olarak Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezonun başlarında Tevfik karakteri diziden ayrılmıştı.

Onur Saylak’ın başarılı performansıyla hayat verdiği ve sinir olduğumuz Tevfik’ten, hepimiz fena halde kurtulduğumuza sevindik.

Ancak Onur Saylak’ın güçlü oyunculuğundan da mahrum kalmış olduk!

Geçtiğimiz yıl dizi devam ederek Daha isimli filmiyle ödüller alan ve farklı ülkelerdeki festivallere katılan Onur Saylak, yönetmenliğinin keyfinin de bir yandan çıkarmaktaydı.

Vatanım Sensin’den ayrılır ayrılmaz PuhuTV’nin Şahsiyet isimli dizisinde yönetmenlik yapan Onur Saylak, bu kez kamera arkasında övgülerin sahibi oldu.

Onur Saylak artık dizilerde oynamayacak mı? Vatanım Sensin'den sonra durum değişti! 7

Yönetmenliği de oyunculuğu gibi başarılı bir çizgide ilerleyen Saylak’ın son olarak Sabahattin Ali’nin ünlü romanı Kürk Mantolu Madonna’nın uyarlaması olacak filmin de yönetmeni olduğu öğrenildi.

Yönetmenlikteki kariyer çizgisini hızla yükselten Onur Saylak’ın bu adımı da mutluluk verdi ancak durum gitgide kamera arkasına kaymaya başlıyor!

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da duruma dikkat çekip oyuncu için nasıl bir değerlendirme yapmış ve onu kamera önünde de izlemek isteyenlerin de sesi olmuş.

İşte o yazı:

“YÖNETMENLİĞİ DE HARİKA AMA…

“Daha” bol ödül alan uzun metrajlı filmi oldu. “Şahsiyet” geride bıraktığımız sezonun en iyi dizilerinden biriydi. “Kürk Mantolu Madonna” Türk edebiyatının kült eserlerinden ve sinemaya doğru yürüyor. Onun da yönetmeni oldu…

Oyuncu olarak tanıdığımız Onur Saylak rotayı iyiden iyiye kamera arkasına çevirdi. Konuşlandığı yeni kariyer tercihinde hakikaten iyi. Ama gözlerimiz kendisini kameranın önünde de arıyor. Öyle bir içimden geçti, paylaşayım istedim!”