Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar için geri sayım başladı!

Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar uzun süredir bekleniyordu. Netflix’te izleyiciyle buluşacak dizinin yayın tarihi nihayet açıklandı. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı da oldukça çarpıcı.

Son yıllarda oyunculuktan daha çok yönettiği film ve dizilerle gündeme gelen Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar 30 Mart’ta Netflix ekranında olacak. Çekimleri uzun süre önce tamamlanan dizi büyük bir merakla bekleniyordu.

Onur Saylak’ın rejisi ve Ay Yapım’ın yapımcılığındaki Uysallar’da, Şahsiyet dizisinde de Saylak’ın birlikte çalıştığı usta oyuncu Haluk Bilginer rol alıyor. Ayrıca, yine usta isimlerden Uğur Yücel de dizinin kadrosunda. Son derece güçlü oyuncu kadrosu olan Uysallar dizisinde Songül Öden ve Öner Erkan da yer alıyor.

Son derece çarpıcı bir hikayeyi izleyiciyle buluşturacak olan Uysallar’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Çok etkileyici görüntülerin yer aldığı tanıtım diziyle ilgili merakları iki kat artırdı.

Uysallar’ın konusu ise şöyle: Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?

Uysallar dizisinin senaryosu, son yılların en başarılı romancılarından Hakan Günday’a ait. Onur Saylak ve Hakan Günday daha önce Daha filminde birlikte çalışmıştı. İkili şimdi de Nuh Boğuldu adlı filmi hayata geçiriyor. Halen çekimleri devam eden filmde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit rol alıyor.