Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu 40. yaş gününde adeta içini döktü: Kızmıyorum artık kendime

Nur Fettahoğlu 40. yaş gününde adeta içini döktü: Kızmıyorum artık kendime

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Babil dizisiyle ekranlara gelen Nur Fettahoğlu, bugün yani 12 Kasım doğumlu. Oyuncu, 40 yaşına girerken bir özeleştiri de yaptığı mesajıyla dikkatleri çekti. İş insanı Levend Veziroğlu ile evli olan ve Elisa isimli bir kızı olan oyuncu, sözleriyle geçmişinde yaşadıklarını sorgulayıp, artık bundan sonraki hayatında şükretme vakti olduğunu söyledi.

Fettahoğlu, adeta içini döktüğü yazısında uzun uzun kendisiyle yaşadığı iç hesaplaşmayla ilgili cümleler kurarak, cesurca bir yaklaşımla içinden geçenleri yazdı.

Oyuncu, uzun zamandır geçmişi sorgulayıp durduğunu ve bunun da bir rehavet yarattığını, iç hesaplamalarının artık bittiğini, kızgınlıklarının yerini affetmeye bıraktığını söylüyordu yazdığı notta.

Ünlü oyuncunun samimi bir dille takipçileri ile yaptığı paylaşım takipçilerinin de beğenisini aldı. Açık sözlü ve alçak gönüllü tavırlarıyla tanınan oyuncu, içini dökerken kurduğu cümleler de dikkatleri çekti

Bu arada Aşk-ı Memnu dizisinde kardeşini oynayan Beren Saat de bu paylaşıma yorum yaparak “İyi ki iyi ki iyi ki doğdun canım Nur” yazdı. Nur Fettahoğlu da Saat’e “İyi ki iyi ki varsın” notunu yazdı.

İşte oyuncunun paylaşımı:

Geçmişi sürekli sorgulamak, kapıları kapatıyor, biliyorum. Uzun süredir sorguluyordum, şimdi ise, bunun ardından gelen rehavetin içerisindeyim. Zihnim sustu, tüm hesaplaşmalar bitti, kızgınlıklarım ve kırgınlıklarım yerini affetme hissine bıraktı. Esir aldığım benliğimi özgür bırakıyorum. Ne kadar ufak dertlerin ne kadar vaktimi aldığını şimdi fark ediyorum. Kırgınlıklardan, tebessüm getirecek minik teselliler aramışım. Asi adımlarımla çıkmaz bir bütünlük içinde kaybolduğum yoksunluk duygusunu kabul ediyorum. Kızmıyorum artık kendime, bilakis bakıyorum usulca uzaktan, geçmişteki kendime, şimdiki kendime. Yol doğru olsa bile çıkmaza gidiyorsa geri dönmeyi bilmeli insan! ”Hem hayat vazgeçme cesaretini gösterdiğinde yeniden başlamaz mı? ‘Belki hayat tam da vazgeçtiklerindir! Belki en büyük cesaret geri adım atmaktır. Hazır mısın? Dönüşüme, değişime ve kusurlarınla biricikliğini kabul etmeye? Kendine hoşgörüyü sundukça coşacak ruhun!’ diyorum kendime. Öyle ya, vakit tamam. Tutundum kendime tüm -mış gibi’lerden -malı’lardan vazgeçiyorum. Mutlu olmak için bir şeylerin gerçekleşmesini beklemeyeceğim artık, hayat ilerliyor, zaman daralıyor, belki yarın yok! O halde, karanlık düşüncelerden arınmanın, varlığının gücünü kabul edip şükretmenin vakti. Mucizelerim benim peşimde, ben de onların!
Hoş gel 40, hazırım!!!!

Nur Fettahoğlu 40. yaş gününde adeta içini döktü: Kızmıyorum artık kendime 7