Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna, Yasak Elma’dan ayrılırken çok konuşulan bir videoyla veda etti!

Onur Tuna, Yasak Elma’dan ayrılırken çok konuşulan bir videoyla veda etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin bu akşam ekrana gelecek 46. bölümünde Zeynep ve Alihan karakterlerine veda edeceğiz.

Bir hafta sonra sezon finali yapacak olan dizinin 3. sezonunda Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin oynadıkları Alihan ve Zeynep olmayacak.

İkilinin çevrelerinde yaşanan olayların ilişkilerine zarar vermesinden sonra başka bir yerde yaşama kararı aldıkları hikayesiyle Zeynep ve Alihan karakteri diziden çıkacak.

Sevda Erginci ve Onur Tuna, hafta içinde son sahnelerini çektiler ve instagram sayfalarından veda fotoğrafları, videoları da yayınladılar.

Onur Tuna, Yasak Elma'dan ayrılırken çok konuşulan bir videoyla veda etti! 7

Onur Tuna, dünyaca ünlü dizi Friends’in müziği eşliğinde, diziden alınan karelerle hazırlanan bir video yayınladı.

Tuna, videoya “Güzel anılar… An itibariyle Alihan ve Zeynep olarak son sahnemizi çektik. Çok şey öğrendim. Çok güzel insanlar tanıdım. Elden geldiği kadar evlerinize misafir ettiniz. Yaptığımıza inanan herkese yürekten teşekkür ederim. Görüşmek üzere.. Bu arada @sevdaerginci can’dır..” notunu yazdı.

Çok beğenilen ve takipçilerinin de 170 bine yakın beğeni yaptığı videoya Sevda Erginci de “En birinci partner Onur Tuna” notunu düşerken, dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece de “Ya müthiş olmuş bu video! Sizi çok seviyorum onurtuna sevda erginci” notunu yazdı.

İşte büyük ilgi gören o video: