Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Söz dizisinin Feyzullah’ı Aytaç Şaşmaz’ın yaşı konusundaki polemik bitti, işte gerçek yaşı!

Söz dizisinin Feyzullah’ı Aytaç Şaşmaz’ın yaşı konusundaki polemik bitti, işte gerçek yaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezondur ekranda yer almaya devam eden Söz dizisi, 2 bölüm sonra final yaparak veda edecek. Dizinin 20 Mayıs pazartesi akşamı 83. bölümü ekranda olacak.27 Mayıs akşamı ise 84. bölümle birlikte final yaparak veda edecek.

Söz dizisinin naif, iyi huylu ve yardımsever karakteri Feyzullah’ın lakabı da Çaylak…

İlk rolü olan Kötü Çocuk filmindeki başarılı performansından sonra Söz dizisine katılan Aytaç Şaşmaz, Feyzullah karakteriyle geniş kitlelerin tanıdığı bir isim haline geldi.

Onedio youtube kanalında İbrahim Selim’in programına konuk olan Aytaç Şaşmaz, Söz dizisindeki iyi huylu Feyzullah’a hiç benzemiyor.

Lise yıllarında okulun ele avuca sığmaz, haylaz çocuklarından birisi olduğunu söyleyen Aytaç Şaşmaz, karakteri ile arasında büyük fark olduğuna değindi.

Şaşmaz, “Hiç benzemiyoruz. Kendimi övmek gibi konuşmak istemem. İyi taraf, iyi huylu bir adam olduğu için her şeyi öğrenmeye çalıştığı için… Benim de İstanbul’a geldiğimde ilk dizim idi. Okul gibi oldu benim için. Bizim sektör için çoğu şeyi öğrendim. Her şeyi öğrenmeye çalışma bakımından benziyoruz” diye konuştu.

YAŞ KONUSUNDAKİ POLEMİK BİTTİ

Söz dizisinin Feyzullah'ı Aytaç Şaşmaz'ın yaşı konusundaki polemik bitti, işte gerçek yaşı! 7

Söz dizisinin sektörü tanıma noktasında kendisi için çok iyi bir deneyim olduğunu anlatan Aytaç Şaşmaz, 20 yaşında olduğunu ve bedelli askerliğe de yaşının tutmadığını anlattı.

Google’da yapılan araştırmada Aytaç Şaşmaz’ın yaşının 25 olduğu ve 1994 doğumlu olduğunu görebilirsiniz.

Ancak ünlü oyuncu programda yaşıyla ilgili şunu söyledi: “20 yaşındayım ve Ağustos ayında da 21 olacağım.”

Böylelikle Şaşmaz’ın yaşı konusundaki polemik de bitmiş oldu.