Ana sayfa Dizi İzle Öykü hastalığıyla tanışıyor – Kızım 3. Bölüm

Öykü hastalığıyla tanışıyor – Kızım 3. Bölüm

tarafından ker_def

Kızım dizisi tv8 ekranında 5 Ekim Cumartesi günü 3. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Reyting sonuçlarına bakıldığında dizinin çok başarılı olduğu dikkatleri çekiyor. Yeni sezonun başarılı dizilerinden birisi olduğunu kanıtlayan Kızım dizisinin 3. bölümünden önemli sahneler youtube’daki resmi sayfasında yayınlandı.

Kızım dizisi 3. bölümde yer alan başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Kızım 3. Bölümünde neler yaşandı?

Kaza sonrası Candan, Demir ve Öykü’nün onun evine dönmeleri için ısrar eder ama Demir’in hastane çıkışı başka planları vardır.

Uğur tabloları almak için Demir’e yeni bir fikirle gelir. Demir bu riskli fikri kabul edip etmemek konusunda kararsız kalır.

Bu sırada Öykü’nün hastane korkusu beklenmedik bir sonuç doğurur.
Küçük kız büyük sırını kimseye anlatmazken, kendisinde oluşmaya başlayan değişiklikleri de herkesten saklamaya çalışır.

Candan ise, Öykü ve gerçek yüzünü bilmediği Demir’in varlığına iyice alışmıştır.

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.

Başrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız ‘ın yer aldığı dizide, Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen’de eşlik ediyor.