Ana sayfa Sosyal Medya Ekranda dizisi yok ama Engin Akyürek sürekli sosyal medyanın gündeminde!

Ekranda dizisi yok ama Engin Akyürek sürekli sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı isimli dizi ile Star TV ekranında iki sezon üst üste yer alan Engin Akyürek, hayranlarını bir hayli memnun etmişti. Önce Neslihan Atagül, ardından da Tuba Büyüküstün ile partner olan oyuncu, başarılı performansı ile de takdir kazanmıştı.

11 Mayıs 2021 tarihinde 52. bölümü ile birlikte final yapan Sefirin Kızı dizisinden bu yana ünlü oyuncu sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Hayranlarının yeni bir proje beklediği oyuncunun Disney Plus platformunun Türkiye’ye giriş bileti olacağı ile ilgili değerlendirmeler çok konuşuldu.

Kaçış isimli dizinin başrolünde yer alan Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolde yer alıyor. Gaziantep’te çekimleri başlayan dizi 8 bölüm olarak çekilecek. İlk sezonun ardından ikinci sezonun da çekilmesi bekleniyor.

Ekranda dizisi yok ama Engin Akyürek sürekli sosyal medyanın gündeminde! 8

Disney Plus’un Türk izleyicilerini kendi platformuna çekmek için öne süreceği Kaçış dizisinde iki savaş muhabirinin yaşadıkları anlatılacak. Dizinin çekimleri devam ederken, Engin Akyürek bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Aras Bulut İynemli ve Can Yaman’ın da Disney Plus için diziler çekeceği ortaya çıkınca, bu üç ünlü isim hayranları tarafından twitter ortamında binlerce övgü mesajı aldı…

Engin Akyürek ayrıca bir derginin çekimlerine katıldı ve ortaya çıkan görüntüler de sosyal medyada bir anda öne çıkmasına neden oldu. ALL Yayıncılık dergilerinden L’Officiel Hommes’un sonbahar 2021 sayısının kapağını süsleyen Engin Akyürek’in backstage videosu büyük ilgi çekti.

Engin Akyürek de 30 binden fazla ileti ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına katıldı. Dergi çekimlerinde neşesi, iyi kalpliliği ve enerjisi ile göz dolduran oyuncu, hayranlarını bir kez daha mest etti.

Oyuncunun sadece Türkiye’de değil yurt dışında da birçok ülkede sosyal medyanın gündemine girdiğini belirtelim. Bu durum büyük bir başarı olsa bile artık Engin Akyürek için bu tür gelişmeler sıklıkla yaşanıyor.

Bir dizi hayranının oyuncu için yazdığı şu mesaj oldukça anlamlıydı:

“Yaklaşık 8 aydır televizyonda güncel bir dizisi yok ama her zaman gündemde zirvede işte bu Engin Akyürek farkı gerçek bir star… Çok seviliyorsun Akyürek…”

Ekranda dizisi yok ama Engin Akyürek sürekli sosyal medyanın gündeminde! 9