Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in yeni dizisinin detaylarına çok şaşıracaksınız!

Özcan Deniz’in yeni dizisinin detaylarına çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mart ayı ile birlikte koronavirüs nedeniyle karantina günlerine başlayan ülkemizde, birçok kişi gibi ünlü isimler de evlerine kapandı. Bu süreci boş geçirmek istemeyen Özcan Deniz, bir film projesine başladı. Bu proje paralel evreni anlatan Senkron isimli bir diziye dönüştü.

Özcan Deniz, film olarak başladığı çalışmayı 6 bölümlük diziye çevirdiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde de Cansel Elçin, sevgilisi Zeynep Tuğçe Bayat ile birlikte bu dizide rol aldıklarını açıklamıştı. Özcan Deniz, herkesin çok şaşıracağı, farklı bir konsept ile hazırladığı dizisini de evinde çekti.

Instagram’dan canlı yayına katılan ve hayranları ile buluşan ünlü oyuncu, pandemi sürecinin evden işleri yürütme fırsatı sunduğunu ve bundan sonra bu sürecin daha yoğun şekilde ilerleyeceğini anlattı.

Özcan Deniz, karantina günlerinde projesi hakkında neler yaptığını şöyle anlattı: “Pandemiden dolayı eve kapandık diye, evde film çekmeye başladım. Sonra diziye dönüştü bu, 6 bölümlük. Neredeyse hiç kimse ile karşılaşmadım. Bütün teknik ekip evimde çalıştı, bir tek bugün stüdyoya uğradım. Böyle de bir dünya varmış, bununla da tanıştık. Evden de her şey olabiliyormuş. Galiba önümüzdeki dönemde bütün işleri böyle çevireceğiz. Öyle görünüyor. Hem işler hızlanacak, galiba biraz daha yaratıcı oluyor insan. İşe gitme, mesai saati kollama baskısı, ortadan kalktı.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özcan Deniz (@ozcandeniz)’in paylaştığı bir gönderi ()

Özcan Deniz, sohbet sırasında İdaş’ın gönderdiği yatağın kendisine ne kadar iyi geldiğini de anlattı. Oyuncu, setlerde çok uzun süreler çalıştıklarını hatırlattı ve başından geçen olayı şöyle aktardı:

“Ben dizi çekerken İdaş ile bir anlamda ortak bir şey yapma söz konusu oldu. Yatak reklamı, ben bi kafamda yan yana gelmedi. Doğru bir şey mi bu emin olamadım. Benim işlerle uğraşan bütün arkadaşlarım bunun kritiğini paylaşırken, menajerim ‘sana bir yatak yollamışlar, o yatağı bir kullan ondan sonra cevap ver istiyorlar’ dedi. Aynen ben de senin gibi yatağı unutmuş bir admdım. Bizim setler çok yoğundur, günde 16-17 saat çalışırız evi otel gibi kullanırız. Yatak bizim için kafayı koyup uyuyabildiğimiz bir. Yemin ediyorum, o gün ben 12 saat uyudum. Bütün vücudumun yorgunluğu gitti. İnanılmaz dinç kalktım. O günün akşamı İdaş’ı aradım. Tamam bunu konuşalım, bu nasıl bir yatak anlatalım diye söyledim.”