Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in yüzüne vuran ruh haline dikkat ettiniz mi?

Özcan Deniz’in yüzüne vuran ruh haline dikkat ettiniz mi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

İstanbullu Gelin dizisinin geçtiğimiz sezon sonlarına doğru baba olmanın keyfini yaşayan ünlü oyuncu Özcan Deniz, kızına bakabilmek için sahnelerinin azaltılmasını istemiş ve sette daha az yer almıştı.

Nisan ayında bebeğini kucağına alan Özcan Deniz, o günden bugüne de vaktinin büyük bölümünü kızıyla ilgilenerek geçirdi.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu öncesinde izleyiciler Özcan Deniz’in dizideki rol gereği de bir kızı olacağı için onun sahnelerini merakla bekliyor.

Dizide Yaz karakteri ile babası Faruk arasındaki ilişki aslında Deniz’in gerçek kızıyla olan ilişkisi hakkında da fikir verecek.

Dizi izleyicileri bugün paylaşılan bir fotoğraf ile Deniz’in merakla bekledikleri babalık haline dair bir çıkarım yapabildi.

Dizideki kızı Yaz ile setten bir fotoğraf paylaşan Deniz’in yüzündeki huzur ve gözlerinin içinin parladığı görüldü.

Baba olmanın farkındalığı Yaz bebeği tutuşuyla ve bebeğin güvenli duruşuyla bile ortaya çıkmaktaydı.

Anlaşılan İstanbullu Gelin dizisindeki Faruk rolü yeni sezonda daha da dikkatli takip edilecek.

Özcan Deniz'in yüzüne vuran ruh haline dikkat ettiniz mi? 7

Zira baba olmanın mutluluğunu gerçek hayatta yaşayan Özcan Deniz, bunun yansımalarını da dizi sayesinde izleyicilerle paylaşabilecek.

Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yönetmen koltuğuna oturduğu İstanbullu Gelin dizisi, yeni sezon için kadrosuna yeni karakterler dahil etmişti.

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Meral Çetinkaya’yı kadrosuna katan dizide, Aslı Enver ve Özcan Deniz’in kızı Yaz karakterini oynayacak oyuncu bulundu. Minik bebek Deniz’in paylaşımı ile ortaya çıktı. Yaz bebeğin büyüklük halini ise Ahsen Eroğlu’nun canlandıracağını hatırlatalım.

Diziye katılan diğer oyuncular ise Nihal Yalçın ile Kaan Çakır olmuştu.