Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Özpirinçci, olay sözleriyle şoke etti; Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’ye laf gitti!

Özge Özpirinçci, olay sözleriyle şoke etti; Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’ye laf gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – O Ses Türkiye’ye katılan Özge Özpirinçci’den olay söz: Herkes haddini bilecek! Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına da arkadaşları ile birlikte katılmıştı.

Özpirinçci’nin yanı sıra Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu ve Meriç Aral’ın da yer aldığı 4 ünlü kadın, siyahlar içindeki kıyafetleri ile göz doldurmuştu. Birlikte şarkı söyleyen dört ünlü oyuncunun hem kıyafetleri hem sahnedeki halleri hem de verdikleri birliktelik görüntüsü büyük beğeni toplamıştı.

Özge Özpirinçci, olay sözleriyle şoke etti; Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'ye laf gitti! 9

Özpirinçci, youtube’da katıldığı Pelin Kaya’nın programında “En şık kimdi?” sorusuna yanıt verdi. Oyuncu, “Tabii ki Berrak yani. Bu konuda ne diyebilirsin ki…Herkes güçlü güçsüz taraflarını bilecek bu hayatta, haddini bilecek bu hayatta” şeklinde konuştu.

Bu sözlerini kahkahalar eşliğinde söyleyen Özge Öpirinçci, yakın arkadaşı Tüzünataç’a şu sözlerle övgülerde bulundu: “Türkiye’de benim en beğendiğim giyinmesi, tarzı, stili olsun en beğendiğim kadınlardan birisi.”

Biz Böyleyiz filminin galasında ceketi ve mini şortu ile çok iddialı görünen Özpirinçci, bu haliyle de çok dikkat çekmişti. O hale gelmek için 40 tane kıyafet deneyen oyuncu, “Beni çok yansıtan bir şeydi” dedi.

Özge Özpirinçci, olay sözleriyle şoke etti; Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'ye laf gitti! 10

Cem Yılmaz’ın filminin galasında Büşra Develi ile yan yana pozuna da vurgu yapan Özpirinçci, “Kendimi böyle kentsel dönüşüme girmemiş apartmanlar gibi hissettim. Yanımda gökdelen gibi Büşra duruyor. Maşallah” diye konuştu.

Özge Özpirinçci, olay sözleriyle şoke etti; Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'ye laf gitti! 11

Özge Özpirinçci’nin ‘herkes haddini bilecek’ diyerek arkadaşı Berrak Tüzünataç’a, hem güzelliği hem de uzun boyu ile beğenilen Büşra Develi’ye olan iltifatıyla arkadaşlarını hoş sözlerle anmış oldu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: