Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizem Karaca çok merak edilen estetik konusunu açıkladı!

Gizem Karaca çok merak edilen estetik konusunu açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, bir süredir TRT1 ekranında yayınlanan Şampiyon dizisinde Elisa Elif karakterine hayat veriyor. Oyuncu, yeniden ekrana döndüğü için çok mutlu. Ayrıca hem spor hem de boks ile uğraştığı için de Şampiyon dizisi Karaca’ya çok sıcak geldi.

Ünlü oyuncu, yakında dizide boks yaparsa şaşırmayın. Zira hem antrenmanlı hem de ringe çıkmaya istekli. Youtube’da yayınlanan Onedie’nun programına katılan Gizem Karaca, hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Bir takipçisi, estetik olup olmadığını sordu. Karaca,”Hayır estetik ameliyatım yok” diyerek bu konuyu kapattı. Sosyal medyada fake hesabının olmadığını ifade eden oyuncu, bazen arkadaşlarına “Bak bakalım şu hesaba bana söyle dediğim oluyor” diyerek stalkı farklı bir şekilde uyguladığını anlattı.

Şampiyon dizisinde Elisa ile Fırat arasında bir aşk olmayacağı soruldu. Oyuncu, bunu kendisinin de bilmediğini ve merak ettiğini belirtti.E lisa’da kendisini benzettiği yönüne de değinen Karaca, “Çok atik bir kız.İstediğini hemen elde etmek isteyen bir kız. Biraz sabırsız bir kız.Ben de biraz öyleyimdir. Hırs demeyelim, sabırsız bir insanım Elisa da öyle” açıklamasını yaptı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: