Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, tuttuğu takımı duvar yazısıyla duyurdu!

Özge Özpirinçci, tuttuğu takımı duvar yazısıyla duyurdu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kadın dizisiyle ekrana gelmişti Özge Özpirinçci. Oynadığı Bahar karakteriyle herkesin takdirini toplayan oyuncu, başarılı bir performans sergiledi dizi sonrasında uzun bir tatil yaptı.

Yaz döneminde sevgilisi oyuncu Burak Yamantürk ile birlikte Marmaris’e giden oyuncu, uzun süre orada kaldı. Bozburun’da eşi yat limanı işleten Tanem Sivar ve küçük oğulları Süleyman ile vakit geçiren oyuncu, bol bol dinlendi, dostlarını ağırladı, eğlenceli aktivitelerle tatilin tadını çıkardı.

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla tatilde ünlü arkadaşlarıyla da bir araya geldiği görülen oyuncu, kısa bir süre önce İstanbul’a döndü. Döner dönmez de ilk olarak uzun saçlarını kulak hizasında küt bir şekilde kestirerek herkesi şaşırtan yeni bir imaj oluşturdu.

Özpirinçci’nin hayranları onu yeni bir projede görmek için sabırsızlanıyor. Henüz net bir projesi yok. Ancak izleyicilere bir sürpriz yapacak ve Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olacak. Bir bölüm de olsa hayranları onu izleme fırsatı bulacaklar. Üstelik kendisi olarak…

Gelelim başlıktaki duruma. Özge Özpirinçci, enerjik, samimi, eğlenceli kişiliğiyle tanınıyor. Esprili paylaşımlara da sıklıkla imza atan oyuncu, benzer bir paylaşım daha yaptı.

Bir duvar yazısının önünde duran Özge Özpirinçci, paylaştığı fotoğrafa Tanem Sivar’ı da etiketleyerek nispet yapar gibi “hıh” yazdı.

Bunun nedeni ise duvar yazısında gizliydi. Zira bu yazıyla oyuncunun Beşiktaşlı olduğu da ortaya çıktı. Duvarda “Banane abi en büyük Beşiktaş” yazıyordu… Oyuncu, kartal emojisi eklemeyi de unutmadı paylaşımına.

İşte o paylaşım:

hıh… ???? ????: @tanemsivar

Özge Özpirinçci, tuttuğu takımı duvar yazısıyla duyurdu! 7