Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Özpirinçci’nin sinirlerini fena halde bozan sorunu!

Özge Özpirinçci’nin sinirlerini fena halde bozan sorunu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci’nin tek gözü küçülüyor, dudakları büyüyor! Kadın dizisinde 3 sezon boyunca Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, ilk birkaç bölüm haricinde karakter için hiç makyaj yapmadığını ve doğal haliyle ekranda yer aldığını söyledi.

Ünlü oyuncu, yüzünde bir estetik operasyon olmadığını da belirtti ve basında çıkan iddialara da tepki gösterdi. Botoks yaptırdığını itiraf eden oyuncu bunu bir estetik operasyon olarak görmediğini belirtti.

Pelin Kaya’nın youtube’da yayınlanan programında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Özpirinçci, tek gözünün küçülmesine sinir olduğunu söyledi. Oyuncu, “Neye takılıyorum bazen, tek gözüm çok küçülüyor yorgun olunca bazen. Sette de olabiliyor, uykusuz kalınca oluyor. Onu görünce bazen sinir oluyorum. Acaba gözü açacak bir şey var mı diye düşünüyorum” dedi.

Basında dudaklarına dolgu yaptırdığı şeklinde çıkan iddialara da tepki gösteren oyuncu, “Dudağında estetik var yazıyorlar. O kadar eminler ki…Dudağında kesin estetik var diye. Dolgu yok, hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

Günden güne dudaklarının çok fark ettiğini anlatan oyuncu, şöyle konuştu: “Bazı günler bi uyanıyorsun aynaya bakınca böyle çok iyisin sen diyorsun. Hiçbir şey yok suratımda. Estetik yaptırmadım.”

Gerçek kürk, yılan ve timsah derilerini asla giymeyeceğini anlatan oyuncu, tamamen lüks için katledilen canlıdan yapılan ürünleri giymeyi reddettiğini ifade etti.

Parasını en çok gezmeye ve yemeğe harcadığını da anlatan Özge Özpirinçci, ‘oynamam’ dediği de bir rol olmadığını sözlerine ekledi.

Videodan programı izleyebilirsiniz.