Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler dizisi sayesinde Biran Damla Yılmaz’ın büyük şansı!

Kırgın Çiçekler dizisi sayesinde Biran Damla Yılmaz’ın büyük şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz neyi iyi yaptı da, başrolleri kaptı?Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Kırgın Çiçekler ile büyük bir çıkış yakaladı. Ardından 2019 yılı yaz ayında Canevim dizisinde başrol oynadı. Koronavirüs salgını öncesinde ise Baraj dizisinde 2 bölümde herkesi kendine hayran bıraktı.

Baraj dizisinin çekimleri durdurulduğu için yeni bölümleri yayınlanmıyor. Ne zaman yayınlanacağı da bilinmiyor. Ancak çok sevildiği bir gerçek. Meslek Lisesi’nde okuyan, aşçılık öğrenen Biran Damla Yılmaz, isteyen herkesin her şeyi başarabileceğini düşünüyor.

Hürriyet gazetesi ile video konferans yöntemiyle röportaj yapan oyuncu, “En büyük şansımın küçük yaşta başlamak olduğunu düşünüyorum. Çok küçük yaşta her noktasına bulaşmaya başladım. Aralık vermeden setlerdeydim” diye konuştu.

Kırgın Çiçekler dizisinin kendisi için öneminden bahseden oyuncu, 4 senelik bir eğitim yaşadığının altını çizdi.

Kırgın Çiçekler dizisi sayesinde Biran Damla Yılmaz'ın büyük şansı! 7

Biran Damla Yılmaz o yıllar hakkında şöyle konuştu:

“Kırgın Çiçekler 4 senelik eğitim gibi oldu. Hem kamera önü hem kamera arkasını tam ortamında öğrendim. O da benim şansıma oldu.Her zaman öğrendiğim şeyleri yazdım. Kendi kendime dökümanlar çıkardım, bir sürü kitaplar buldum. Kendi ekipmanlarımı çıkartıp kitap oluşturdum. Öğrenmek hiçbir şekilde bitmiyor. Her projede bir şey öğreniyorsunuz.”

Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk ile başrolünde yer aldığı Baraj dizisinden de bahseden oyuncu, bunu kendisi için büyük bir sınav olarak görüyor. Oyuncu, “Baraj benim için sınav gibi, daha önce hiç böyle bir karakter canlandırmamıştım. Hepsi ayrı ayrı şeyler katıyor, yeter ki sen onlardan almak istediğini al” dedi.

Ünlü ve popüler olma durumu ile ilgilenmediğini, oyunculuk yapmayı sevdiğini söyleyen Biran Damla Yılmaz, “Hiçbir zaman başrol olmak istemedim. O sorumluluğu hemen almak istemedim. O sorumluluğa da kendimi hazır hissetmiyordum. Kendimi iyi hissettiğim şeyi yapmak istiyordum, hala da öyle” diye konuştu.