Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ paylaşımıyla adeta eleştiri bombardımanına tutuldu!

Pınar Altuğ paylaşımıyla adeta eleştiri bombardımanına tutuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, instagram hesabından bebek aslan ile fotoğrafını paylaştı. Aslanı beslediği anı yayınlayan Altuğ, Tuzla’daki Aslanpark’ı anlattı.

“Bugün çok ama çok özel bir gündü benim için. Bebek kedigillerle vakit geçirme şansı buldum” diye yazan ünlü oyuncu, giderken çok ön yargılı olduğunu ve bu hayvanların neden doğalarından uzak olduğunu düşündüğünü belirtti.

Altuğ, “Oraya gittiğimde ardı ardına sorular sordum” diyen Altuğ, yetkili arkadaşların kendisini sabırla dinlediğini ve cevaplarıyla da ikna olduğunu ve bebek kedilerle güzel vakit geçirdiğini anlattı.

Pınar Altuğ paylaşımıyla adeta eleştiri bombardımanına tutuldu! 9

Pınar Altuğ, evcilleştirilen bu kedilerin sirklerden kurtarıldığını ve bireysel evde bakılan kedilerden oluştuğunu belirtti.

Altuğ, “Yani doğada yaşamaları mümkün değil maalesef. Bulundukları yerde gerçekten çok ama çok iyi bakılıyorlar ve mutlular. Bunu onlara bakarak bile anlayabiliyorsunuz” diye yazdı.

Parkta dileyen ziyaretçiler ücreti karşılığında aslan yavruları ile bir arada vakit geçirebiliyor. İlaçla uyutulmadıklarını da vurgulayan ünlü oyuncu, kollarındaki çizikleri de buna ispat olarak gösterdi.

HAYRANLARI ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA TUTTU

Pınar Altuğ paylaşımıyla adeta eleştiri bombardımanına tutuldu! 10

Altuğ’un bir takipçisi elinin beğen tuşuna gitmediğini, bu yavru kedilerin yerinin burası olmadığına inandığını belirtti.

“Doğada yaşamaları mümkün değil” şeklindeki ifadelere itiraz eden bazı takipçileri bu hayvanların doğası ve iç güdüsünün farklı olduğunu ve buna inanmadığını yazdı.

Bir başka takipçisi ise parkı kendisinin de ziyaret ettiğini ve içinin parçalandığını belirterek, “Doğal yaşam diye gittik hayvanların ayağı toprağa bile basmıyor, etrafları taş yığını” diye yazdı.

Altuğ’a birçok takipçisinden farklı farklı eleştiriler yağdı.

DESTEK MESAJLARI DA GELDİ

Pınar Altuğ paylaşımıyla adeta eleştiri bombardımanına tutuldu! 11

Pınar Altuğ’a bazı hayranlarından destek ve beğeni mesajları da geldi.

Fotoğraflara bayıldığını ve ziyarete gideceğini belirten hayranları da oldu.

Hem eleştiri hem de destek anlamında birçok yorum yapıldı.