Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Altuğ, sosyal medyada adını duyurmak isteyenlerin oyununa geldi

Pınar Altuğ, sosyal medyada adını duyurmak isteyenlerin oyununa geldi

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D ekranlarında Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Pınar Altuğ, sosyal medyayı da yoğun kullanan bir isim…

Başarılı oyuncu takipçilerinin kendisi hakkındaki yorumlarını da dikkatle kontrol ettiğini gösterdi.

Ancak büyük bir hataya düştü… Sırf kendisini öne çıkartmak, tanınmak ve bir şekilde gündeme gelmek için can sıkıcı yorumlar yazanlar vardır…

Sosyal medyada bu sıklıkla karşılaşılan bir durum. Pınar Altuğ da böyle bir yoruma denk geldi ve karşılık vererek aslında takipçisinin istediği şeyi başarmasını sağladı.

Ünlülerin bu tür durumlarda görmezden gelmeleri ve hiç muhatap olmamaları daha gerçekçi bir yol… Yorumu silmek, yorumu yazanı engellemek gibi imkanlar varken, neden karşılık verilir ki?

Maalesef Pınar Altuğ da bu yanlışa düştü…

Haberin detayları şöyle:

Pınar Altuğ, sosyal medyada adını duyurmak isteyenlerin oyununa geldi 7

Sözcü’nün haberine göre oyuncu Pınar Altuğ, Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden. Altuğ geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 10. yılını kutladığı eşi Yağmur Atacan ile beraber bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafın altına gelen bir yorum ise herkesi şoke etti.

“YAĞMUR BEY SİZİNLE SEVİŞİRKEN…”

Altuğ’un bir kadın takipçisi fotoğrafa “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” şeklinde bir yorum yazdı.

“SİZİN BANA BAKIP ZEVK ALMANIZ ACAYİP OLURDU”

Bu yorum Pınar Altuğ’un hayranlarınca sert tepki gördü. Altuğ da bu yorum karşısında tepkisiz kalmadı ve takipçisine şu yanıtı verdi: “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?”

ÇOCUKLAR DUYMASIN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ