Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin adı Ufak Tefek Bıkkınlıklar olarak değiştirilse daha iyi olur!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin adı Ufak Tefek Bıkkınlıklar olarak değiştirilse daha iyi olur!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin adı Ufak Tefek Bıkkınlıklar olarak değiştirilse daha iyi olur! 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son dönemde geldiği noktayı sorgulayan bir yazı kaleme aldı!

Ufak Tefek Cinayetler Nereye Gidiyor?

Kadın çekişmeciliğinin ağırlıkta olduğu öykülerin çekiciliği malum… Bu tarz hikâyeler üstünden yaratılan senaryoların çoğu zaman avantajlı olarak yarışa başlamaları da öyle! Nasıl ki, ‘Ufak Tefek Cinaayetler’ de kadınları merkezine oturttuğu cinayet soruşturmalı ve gizemli öyküsüyle bu avantajı başarılı biçimde kullanan işlerden oldu.

İçeriğiyle, karakterleriyle farklı yabancı yapımlardan alıntı gibi durmakla birlikte kendine özgü bir hava yaratmayı bilen senaryo, eleştirilse dahi izlenmekten vazgeçilemeyecek bir iş çıkarttı karşımıza. Bu ilgi çekicilikte oyuncuların iyi seçilmiş olması, performanslardaki doğallık ve kurgunun Amerikanvari havasının da etkisi olduğu muhakkak. Neticede tüm bu özellikleriyle pek çok bileşenin harmanından oluşan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ Salı gecesinin zorlu rekabet ortamında kendi emeğiyle yerini kazanmayı becerdi.

Lakin yüksek tempoyla yola koyulup her bölümünde merak duygusunu eksik etmeden ilerleyen, kadın dünyasındaki ruh hallerini farklı açılardan yansıtarak ilişkileri sorgulatan ve karakterlerindeki rol dengesini tam oturtma becerisi sergileyen ‘Ufak Tefek Cinayetler’in bu güzel tablosu zaman içinde ufak ufak değişir oldu. İçerik yaratma sıkıntısını mantıksızlıklar ve karakter bozulmalarıyla hissettirmeye başlayan yapımın özellikle son zamanlardaki hali, diziyi izleme keyfini de etkileyerek ‘Ufak Tefek Cinayetler nereye gidiyor’ diye düşündürmeye başladı.

(analizin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)