Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ sosyal medyada hatasını fark etti ama yine kendini tutamıyor

Pınar Altuğ sosyal medyada hatasını fark etti ama yine kendini tutamıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ, Mint Yapım’ın Masallardan Geriye Kalan isimli filminin galasına katıldı. Altuğ, Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı da olan Mint’in işini sahiplendiğini ve kendi işi gibi gördüğünü ifade etti. Kameralara açıklama da yapan ünlü oyuncu, hayatıyla ilgili bazı detaylar verdi.

Pınar Altuğ, “Ben çok masal kahramanı falan, çok hayalci bir dünyası olan birisi değilim. Ben çok realist yapıda birisiyim. Bulutlarda uçan birisi değilim, çok realistim” dedi.

Yurt dışı tatilinin çok güzel geçtiğini ve havanın da çok iyi olduğunu anlatan Pınar Altuğ, 6 gün boyuncu kar tatili yaptıklarına değindi. Soğuğu sevmediğini ve yaz insanı olduğunu ifade eden Altuğ, tatil zamanlarında sosyal medya detoksu da yapmadığına değindi.

Oyuncu konuyla ilgili şu detayları verdi:”Ben hayatımda hiçbir şey için detoks yapmıyorum. Hiçbir şeyi de aşırı yapmadığımı düşünüyorum. Benim hayatımda her şeyin bir yeri var. Hayatım boyunca ne sosyal medya ne dergi veya gazete, hiçbir şeye çok delicesine bağlı, tutkulu, körü körüne giden birisi olmadım. Benim için sosyal medya boş zamanlarda keyif aldığım, arkadaşlarımdan haber aldığım, zaman zaman kendi adıma duyurmak istediklerimi duyurduğum bir platform. Bundan daha öteye geçmiyor. Onun için detoks yapmamı gerektiren bir durum yok.”

Mesleğinde 28. yılını kutladığını ifade eden oyuncu, her sene mutlaka ekranda yer aldığını da hatırlattı. Sosyal medyada zaman zaman yapılan eleştiriler için can yakıcı ve saygısızlık boyutuna gelmediği sürece umursamadığını anlatan Pınar Altuğ, “Bazen canımı sıkan bir şey gelirse, tutamıyorum çenemi. Akıllandım daha az yapıyorum ama arada tutamadığım oluyor” dedi.

İşte o röportaj: