Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Altuğ’un Çocuklar Duymasın dışında bir dizide rol almaması garip değil mi?

Pınar Altuğ’un Çocuklar Duymasın dışında bir dizide rol almaması garip değil mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pınar Altuğ’u ekranda uzun yıllar yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile tanıyoruz. Ünlü oyuncu, Tamer Karadağlı ile birlikte yer aldığı dizideki bu karakter ile fenomen oldu. Son 11 yıldır sadece Çocuklar Duymasın ile ekranda yer almayı tercih eden Pınar Altuğ dikkat çekmişti.

Altuğ’un yer aldığı başka projeler de oldu ama son dönemde diziler konusunda Çocuklar Duymasın dışında başka bir yapımda yer almadı. Peki neden? İşte bu durumu sosyal medyada ünlü oyuncuya bir hayranı sordu.

Pınar Altuğ, instagram hesabından bu soruya verdiği yanıtta “Gelmediğine nasıl bu kadar emin olabildiniz? Gelen her teklif kabul edilir diye bir şey yoktur” diye yanıt verdi.

Pınar Altuğ'un Çocuklar Duymasın dışında bir dizide rol almaması garip değil mi? 7

Aslında bu soru oldukça yerinde bir soruydu. Altuğ,1995 yılında Reyting Hamdi dizisinde gözüktükten sonra 2004 yılında Omuz Omuza, bir yıl sonra Davetsiz Misafir, sonraki yıl İlk Aşkım isimli dizilerde rol aldı. 2009 yılında Aile Reisi’nde oynadı. Bunun dışında ise 2002-2019 yılları arasında toplamda 7 sezon boyunca 500 bölümün üzerinde Çocuklar Duymasın’da kendisine yer buldu.