Ana sayfa Dizi İzle Rahmet; Derin’in küsmesine dayanamadı, özür diledi – Bizim Hikaye 41. Bölüm

Rahmet; Derin’in küsmesine dayanamadı, özür diledi – Bizim Hikaye 41. Bölüm

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinin 41. bölümü 4 Ekim Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu.Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor.

Bizim Hikaye dizisi 41. bölümün önemli sahneleri youtube hesabından paylaşılmakta. videoda başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye 41. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Hayatları bir kez daha aynı yerde kesişen Filiz’le Barış’ın dengeleri yerinden oynamaya başlar. Barış, Filiz’den biran önce uzaklaşması gerektiğinin farkındadır ama onu gördükçe verdiği kararı uygulamakta zorlanır. Onun kendine hakim olamaması, Filiz’in de kafasını karıştırmaya başlar. Filiz bir yandan kardeşleri için çabalarken, bir yandan da Barış’ın değişen hareketlerine anlam vermeye çalışır. Arkadaşlarının iyiliğini düşünen Tülay’la Çiçek de, Barış’ı oradan göndermenin fırsatını kollamaya başlar. Kardeşler cephesinde de işler kızışmaktadır. Filiz, Kiraz’la uğraşırken, Rahmet de Deniz’in tuzakları arasından sıyrılmaya çalışmaktadır. Ancak olay hiç beklemedikleri bir yerden patlar. Hiç kimse hayatlarının ortasına düşecek bombaya hazırlıklı değildir.