Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden 3 ayrılık sonrası, Selim Erdoğan hayatının ikinci şansını buldu

Ramo dizisinden 3 ayrılık sonrası, Selim Erdoğan hayatının ikinci şansını buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ramo, 2. sezonu ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Aksiyonu bol olan dizinin güçlü sahneleri, iyi reytingler getirirken sette ise yoğun bir çalışma programı uygulanıyor.

Kış şartlarının da zorladığı ekip, aksiyon dolu diziyi çekme noktasında hem büyük bir emek harcıyor hem de çok eğleniyor… Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Ramo dizisinde ayrılan isimler üst üste gelmişti.

İdil Fırat’ın canlandırdığı Fidan, ardından Yavuz karakteri ile Yiğit Özşener veda etti. En son da Olgun Şimşek’in canlandırdığı Cihangir karakterinin ayrılığını gördük.

Diziden ayrılan 3 önemli ismin yerine ise yeni karakterler yapıma gelmeye başladı. İlk olarak gizemli olarak olarak Nişan Şirinyan geçtiğimiz hafta dizide yüzünü gösterdi. Yeni bölümlerde ise oyuncuyu sıklıkla göreceksiniz.

Yeni bir transfer daha gerçekleştirildi. Korkut karakterine hayat verecek olan Selim Erdoğan dizinin kadrosuna katılan yeni oyuncu oldu. Erdoğan daha önce gündeme uyuşturucu yetiştirmek ve satmak suçlaması ile tutuklanmış ve bir süre cezaevinde yatmak durumunda kalmıştı. Oyuncu için Ramo dizisi ikinci bir şans oldu.

Ramo dizisinden 3 ayrılık sonrası, Selim Erdoğan hayatının ikinci şansını buldu 7

Selim Erdoğan, 3,5 yıl kadar cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olmuştu.