Ana sayfa Dizi Haberleri Rüya dizisi, bu hafta o sahne ile ekranlara kilitleyecek! Rüya 6. bölüm tanıtımı…

Rüya dizisi, bu hafta o sahne ile ekranlara kilitleyecek! Rüya 6. bölüm tanıtımı…

tarafından zk zk

Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi Rüya’nın 4. bölümünde Elif’i Selami’ye bırakan Faysal’ın büyük bir pişmanlık yaşadığı, Bulut’un her yerde Elif’i aradığı; İnan’ı yanına alan Alaz’ın giderek daha da tehlikeli olduğu tanıtım izleyenleri ekran başına kilitledi. Her Salı ekrana gelen Rüya’nın dördüncü bölümünde neler olacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Rüya’nın bu akşam ekrana gelen üçüncü bölümünde; Elif, Bulut’un sürpriz evlilik teklifini kabul etti. Elif ve Bulut’un evlilik haberini duyan Yıldız mutluluktan havalara uçtu. Cihan Giray, Nuran’ın ölümünden sonra Alaz’a sahip çıkmak için kendisine söz verdi. Cihan Giray’dan intikam almak istediğini söyleyen Selma, Alaz’ı şaşırttı. Gülendam ve Faysal, Giraylar’ın Holding’ine giderek Ruhşan’a sürpriz ziyarette bulundu. Gülendam, Elif ve Bulut’u ayırmak şartıyla Ruhşan’dan 1 milyon istedi.

Bu durum karşısında şoku atlatamayan Ruhşan, Ardalı ailesini ofisinden kovdu. İntikam ateşiyle deliye dönen İnan, soluğu Alaz’ın yanında alarak Selami’ye oyun oynamak istediğini söyledi. Bulut ve Elif’in evlenmek için gün aldığını duyan Ruhşan, bir şok daha yaşadı. Bunun üzerine Elif ve Bulut’u ayırmak şartıyla Gülendam’la tekrar görüşerek işbirliği yaptı.

Elif’in evleneceğini duyan Faysal, Gülendam’ın dolduruşuyla Elif’i alarak Selami’nin yanına götürdü. Her şeyden habersiz olan Elif’in karşısında Selami’yi gördüğü ve babasına “Bırakma beni” dediği duygusal final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor.

Rüya’nın merakla beklenen yeni bölümü 8 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Show TV’de!

İşte “Rüya”nın 4. bölüm tanıtımı!