Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 7 Nisan Çarşamba 153.bölüm fragmanı izle

Emanet 7 Nisan Çarşamba 153.bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında hafta içi yayınlanmakta olan Emanet dizisi, büyük bir ilgi ve gururla yayınlarına devam ediyor. Dizinin reytingleri, şimdilerde zorluk çeken kimi dizilerden çok daha iyi geliyor. Özellikle de tüm kişiler kategorisinde güçlü oranlar elde etmeye başlayan dizi, Kanal 7 adına önemli işler ortaya koyuyor.

Emanet dizisinin hikayesinde yaşanan son gelişmeler de izleyicileri diziye daha da çok bağladı. Yaman ve Seher karakterlerinin birbirleri ile uğraşmayı bırakıp da kendilerini Yusuf’un sağlığına adaması ile ortam yumuşadı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başarılı performansları da takdirle karşılanıyor. Dizinin hayranları, sosyal medyada yaptıkları mesajlarla genç oyunculara destek oluyor. Emanet dizisinin her yeni bölümü de büyük bir heyecanla bekleniyor. 7 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 153. bölümden ilk fragman da yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinin Salı günü yayınlanan 152. bölümünde neler olduğuna değinelim. Yusuf’un pasaportları bulması, beklenmeyen bir gelişme oldu.

Emanet’te İkbal’in yönlendirmesiyle pasaportları bulan Yaman ne yapacak? Yaman’ın pasaportlara ulaşması üzerine çok zor bir durumda kalan Seher, ne kadar çabalasa da Yaman’ı ikna etmesi hiç kolay olmayacaktır.

Emanet dizisinin 6 Nisan Salı günü yayınlanan 152. bölümün tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.